שאלה לי

akapulko2020

New member
שאלה לי ../images/Emo9.gif

למדתי נהיגה לפני כחמש שנים,עברתי תיאוריה,לקחתי שיעורים ונכשלתי ב2 טסטים.עזבתי את העניין מאז,ועכשיו אני שוקלת לחזור לזה(והפעם ממש להוציא רשיון
. השאלה היא כזאת:ברור לי שאצטרך לעשות מחדש את התיאוריה והבדיקות הרפואיות,אבל האם אני גם מחויבת למינימום שיעורים,או שאפשר להחשיב בזה את השיעורים שלקחתי בזמנו? (מהו המינימום עכשיו,אגב?) ועוד שאלה:זה נכון שעכשיו יש 2 טסטים,מתוכם אחד באיזה מסלול מיוחד עם כל מיני מצבי נהיגה,וסוגי משטחים שונים?
המון תודה מראש

M o l

New member
תשובה חלקית

לגבי שני הטסטים...בינתיים זה תקף רק בחולון אבל זה אמור להיות בכל משרדי הרישוי ברחבי הארץ... זה לא ממש 2 טסטים, פשוט לפני שיוצאים לטסט החיצוני עושים מגרש - חניה בניצב, חניה במקביל, פרסה בכביש ללא מוצא, זינוק בעליה, סלאלום האצה בהאטה...

akapulko2020

New member
זה נשמע ממש סיוט ../images/Emo10.gif

יש ך מושג ממתי זה נהיה תקף בכל הארץ?(ברור לי שזה יקרה לפני שאני אשלים את המינימום שיעורים... חוקי מרפי תמיד עובדים

be_roo

New member
סיוט../images/Emo35.gif אז איך בדיוק אתה מתכוון

לנהוג בלי לחנות? לעולם לא לעשות זינוק בעליה? כל הדברים הללו הם חלק מהנהיגה היומיומית, זה לא שבוחנים אותך על דברים שלעולם לא תתקל בהם והדרישות מוזגמות. בסך הכל רוצים לבדוק בצורה יותר מקיפה את היכולת הטכנית מבלי הלחץ של תנועה ורכבים אחרים מסביב. אתה מעדיך שיבחנו אותך בזינוק בעליה כשמאחוריך 3 נהגים לא סבלניים?

akapulko2020

New member
כל הדברים

האלה כן נבדקו בטסטים שלי (עשיתי 2 עד כה ,כמו שכתבתי) מצד שני,לא בכל המקומות אפשר לבדוק את כל הדברים-קשה לבדוק זינוק בעליה במקום שטוח,למשל
אם זה רק בדיקת מיומנויות יסוד כאלה,אז בסדר,אפשר להסתדר. נ.ב. זה לא אומר שלא יבחנו אותך על זינוק בעליה עם 3 נהגים עצבניים מאחוריך...זה אומר ש גם וגם
נ.ב.2 [אני בת]

NICKEL BACK

New member
הכל פסיכולוגי..

מה זה משנה לך אם יבדקו אותך בטסט פנימי או חיצוני..? כביש או אותו כביש גם ליד משרד הרישוי וגם ליד המוקטעה של עראפת.. רק תחליטי איפה את מעדיפה.. בחולון או במוקטעה?

akapulko2020

New member
באמת שאלה קשה...../images/Emo13.gif

אני לא נבחנת בחולון-יותר התעניינתי ב"מתי זה ייכנס גם בערים אחרות",אבל זה לא כזה נושא קריטי... תודה בכל אופן.

למעלה