שאלה לי...

Wantad

New member
שאלה לי...../images/Emo70.gif

שלום שלכולם יש לי שאלה ... מה זה הז´אנר רוק גראנג´??? (נראה לי שככה כותבים את זה..) מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה ואולי להקות מהסוג...? תודה מראש

rizla

New member
במילה אחת : נירוונה ../images/Emo88.gif

בכמה מילים, גראנג´ הוא במקור שילוב של הבי-מטאל ופאנק. גיטרות רועשות וטקסטים חודרים (?!). התחיל בסיאטל, USA וכבש את העולם בסערה בתחילת ה-90. אלבומים ולהקות בולטות: nirvana (1991) - nevermind pearl jam (1991) - ten Soundgarden Bush Babes in Toyland בתמונה :העטיפה המפורסמת של nevermind

Wantad

New member
מה עם creed../images/Emo35.gif

creed זה גם GRUNGE? מה אתם חושבים אליהם?

rizla

New member
במילה אחת : נירוונה ../images/Emo88.gif

בכמה מילים, גראנג´ הוא במקור שילוב של הבי-מטאל ופאנק. גיטרות רועשות וטקסטים חודרים (?!). התחיל בסיאטל, USA וכבש את העולם בסערה בתחילת ה-90. אלבומים ולהקות בולטות: nirvana (1991) - nevermind pearl jam (1991) - ten Soundgarden Bush Babes in Toyland בתמונה :העטיפה המפורסמת של nevermind

rizla

New member
creed זה יותר Post-Grunge

בעיקר בגלל שהם התחילו מאוחר יותר. אני אישית, אוהב את הקול של הזמר שלהם Scott Stapp יותר מאשר את המוזיקה. הקול שלו מזכיר את אדי וודר מ-pearl jam

Wantad

New member
למה גרועים?

ולמה חקיינים? זה שהם אותו סגנון זה לא אומר שהם העתיקו מהם...

Charlotte

New member
בלי להגזים

טוב אולי יש בהם משהו דומה.. אבל זאת לא סיבה לקרוא להם חקיינים.. זה כמו לומר שמיוז הם חקיינים של רדיוהד וכו´.

חולוני

New member
מיוז הם באמת חיקוי של רדיוהד.

הסולן של קריד מחקה את הקול של אדי וודר בדיוק כמו שהסולן של מיוז מחקה את הקול של תום יורק. אני מעדיף לשמוע את המקור מאשר להקה סוג ב´..

Charlotte

New member
איך ידעתי שתגיד את זה ../images/Emo3.gif

אז זהו, שהם ממש אבל ממש לא. במיוחד אם להשוות את האלבום האחרון של רדיוהד ל origin of symmetry, כיוון שונה לגמרי.

חולוני

New member
לא דיברתי על 2 האלבומים האחרונים.

מיוז הם חקייני רדיוהד עד אוקיי קומפיוטר.. מאוקיי קומפיוטר אלו כבר רדיוהד אחרים, יותר אלקטורניים ויותר אקספרימנטליים...

למעלה