שאלה לי..

מצב
הנושא נעול.

ליאללל

New member
שאלה לי.. ../images/Emo53.gif

שאלה לי..

אני עובדת במפרץ חיפה... ביום ראשון שעבר כשהחלו ליפול מטחים באיזור הבוס שלי ברח לדרום וסגר את העסק לשבוע אתמול הוא התקשר שחוזרים לעבודה... היום חזרתי לעבודה עם חששות רבים מכיוון שאני זוכרת את המטחים הראשונים וכמה האיזור מסוכן ובאמת בסביבות השעה 11, 200 מטר מאיתנו היה מטח טילים שבו נהרג עובד אחד ונפצעו עוד כמה. הפיצוצים היו איומים הקירות רעדו והכל נשמע כל כך קרוב.... רציתי לעוף משם כמה שיותר מהר אבל המעסיקים שלי דחקו בי לעשות עוד כמה עבודות (אני חייבת לציין שכמעט ואין עבודה כי הכל סגור וריק מאנשים באיזור) ברגע שנשמעה עוד אזעקה לא יכולתי יותר ואמרתי שאני מפחדת להשאר שם וחייבת ללכת הביתה חברה נוספת לעבודה אבא שלה בא לאסוף אותה והיא הודיעה למעסיקים שאנחנו הולכות אני חייבת לציין שאין שום מקלט או חדר מוגן במקום.. המעסיקים במקום לדאוג לנו ולהבין את הפחד תפסו אותנו והרצו לנו שלא מעניין אותם ושמבחינתם אנחנו חייבים להשאר בעבודה, אמרתי שאין שום חדר מוגן, שאני מפחדת וחרדה ולא מסוגלת לתפקד בסיכון שכזה שאני מוכנה לקחת את העבודה הביתה העיקר לא להיות שם... הם בגדול רמזו שכדאי לנו מחר להגיע אחרת נשלם על זה... השאלה שלי, האם הם יכולים להכריח אותנו להגיע לעבודה? ואם אני לא מגיע מחר למקום עבודה והם ינקטו בצעדים נגדי האם זה חוקי? ומה לגבי משכורת למי שעובד באיזור מפרץ חיפה? כן משלמים, לא משלמים מי משלם אם בכלל? אני אשמח לכל מענה תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה