שאלה לי

שאלה לי../images/Emo35.gif

נעים להכיר, שמי לילך ואני משתתפת חדשה רציתי לשאול שאלה שמציקה לי, עבדתי בעבר בחברת סטרט אפ קטנה, ויותר ניהלתי את המשרד מאשר הייתי פקידה של המנכ"ל היום אני עובדת חדשה בחברת הי טייק ומנהלת את לשכת המנכ"ל. ועכשיו לשאלה, איך לעזאזל אני אמורה לדעת מתי הוא יוצא מהמשרד? מתי הוא עסוק ואסור להפריע לו? מה שקורה הוא שכולם רוצים לדעת אם הוא בפנים או לא ואני בתור המזכירה אמורה לעשות לו אמבושים, ואם אני מרוכזת בעבודה פקידותית אחרת (שכן הכל חדש ולוקח יותר זמן)... חשבתי אולי להציע לו שאם הוא לא בחדר שישאיר את הדלת מעט פתוחה, הוא לא מוכן איימלים וצלצול שיפריע לו נראה לי לא ראלי, בקיצור האם מישהי נתקלה בבעיה ואיך היא נפתרה? תודה, לילך

אני אנסה לענות

הי לך אני יכולה לענות מהניסיון שלי, שהוא לא רב... אבל אני אנסה בכל זאת. כאשר המנכ"ל שלי נמצא בפגישה, אני לא מפריעה לו, ויהי מה!! היו כבר מקרים שהתקשרו מנכ"לים אחרים כדי לדבר איתו, והבהרתי שהוא בפגישה, ולא ניתן להפריע לו. כאשר הוא לבדו במשרד, אני משתדלת שלא להעביר אליו שיחות, כי אני יודעת שהוא עובר על מיילים, עובד על דברים חיצוניים ואני מעדיפה שהוא זה שיזום את שיחות הטלפון. בהתחלה זה באמת היה מבלבל, אבל לאט לאט, למדתי מה ומי יותר חשוב (למשל- אם המשנה למנכ"ל רוצה להכנס אליו, או שעובד מההנהלה הזוטרה - יש הבדל, כמה שנרצה לחשוב שלא). את אומרת שאת עוד חדשה, אז אני מניחה שעוד תלמדי את הפוליטיקה הפנים משרדית, ואז תדעי גם פחות או יותר, את ההרגלים של המנכ"ל וגם של שאר העובדים. לגבי מתי הוא מחוץ למשרד ומתי הוא במשרד- אם את מנהלת את היומן שלו, והניהול הוא דרך תכנת האאוטלוק - יש לך אפשרות לצבוע את הפגישות שהוא נמצא מחוץ למשרד. כך אני נוהגת, וכך הרגלתי את הסמנכ"לים החדשים שהצטרפו אלינו - פגישות מחוץ למשרד הן צבועות בסגול, פגישות בכחול הן בתוך המשרד. זה מה שנותן אינדיקציה, גם לגבי פגישות שהן ממוקמות רחוק יותר, או קרוב יותר, ארוחות צהריים וקפה של בוקר. אני מקווה שהצלחתי לענות, אפילו בקצת. וחוץ מזה שיהיה לך בהצלחה וחברות - עברנו את חצי השבוע!!!!

rut2020

New member
בעבר עבדתי עם בוס וקבענו

שהוא מודיע לי כשהוא יוצא מהמשרד, או כשהוא עסוק ( הוא פשוט היה מודיע לי ב- הודעות במחשב _ ( בתוכנה הייתה אפשרות של הודעות - הייתה נדלקת אצלי כוכבית כשהוא העביר הודעה ואז הוא היה כותב לי - בשעה הקרובה לא להעביר הודעות או שיחות וכו'.... זה היה מעולה כי אז גם אנשים שעמדו לידי ורצו להכנס - לא ידעו שהוא בעצם נמצא ולא מעוניין לפגוש אותם או לא יכול לפגוש אותם.( הם לא ראו את צג המחשב ואת ההודעה). אבל כמו שכתבתו לך כאן במשך הזמן תלמדי תוך כדי עבודה.

בוקר טוב../images/Emo24.gif

תודה על הטיפים המצויינים, הלוואי שהיתה לי תוכנה שהוא היה מסמן לי מתי הוא בפנים או מתי הוא בחוץ, הוא פשוט בנאדם כל כך עסוק, אפילו מיילים אסור לי לשלוח לו כדי לא להעמיס עליו.... אני אגש אליו היום לשיחה, אין ספק שלוקח זמן להכיר את הבוס, מקווה שהוא יהיה מספיק סבלני לטעויות הראשוניות... שיהיה יום רביעי נפלא לילך

למעלה