שאלה לי

eli21us

New member
שאלה לי ../images/Emo21.gif

אם כבר דברו פה על אוכל אז שאלה לי אליכם איך אתם אוהבים את השניצל עבה או דק ? סתם מעניין לדעת

pachanga SF

New member
עבה או דק??

לא ממש אכפת לי אם הוא עבה או דק העיקר שהוא שאמא שלי מכינה אותו הוא הכי טעים גם אם הוא עבה או דק

lila1

New member
חייב להיות דק וקטן

שניצלון הרבה יותר טעים משניצל גדול.

דופקים את השניצלים?

אנחנו לרוב היינו מכינים אותם בלי לדפוק, והם היו יוצאים בינוניים. לאחרונה התחלנו לדפוק אותם והם יוצאים הרבה יותר טוב, דקים ודחוסים. מה שמעצבן אותי כאן זה שקשה ממש להשיג אצלנו נתחי חזה עוף פרוסים אז אנחנו קונים "שניצלונים" כאלה ארוכים - tenderloins שלדעתי הם החלק של הפולקע אבל פרוס, אבל אולי הם איזה חלק של החזה עוד לא הצלחנו לאשר את זה, ומהם אנחנו עושים שניצלים. טעים!!

סוף סוף דיון רציני!

לפני שחזרתי בתשובה ונהייתי צמחוני, הייתי קונה את החזה עוף טרי טרי (סבתא שלי לימדה אותי איך בודקים), דופק דק דק, ומצפה בשלוש שכבות - זה הסוד בשביל שיהיה קרנצ´י: קמח, אח"כ ביצה, אח"כ פירורי לחם (שמעורבבים עם מלח ופלפל). מטגן עד שהבשר נהיה לבן ורך, ומגיש עם פלחי לימון.

eli21us

New member
יש לי עוד אחד דומה למקס../images/Emo21.gif

התערובת: קמח מצה פירורי לחם שומשום בצל מטוגן (פירורים קטנים ושיהיה קריספי) מלח פלפל שחור לאחר מכן לערבב את התערובת להכין פרוסות דקות של עוף להטביל בתערובת לאחר מכן בביצה ושוב בתערובת מקווה שתהנו נ.ב. אין לי משהו מיוחד לשבועות כי אני פשוט שונא מאכלים חלביים

רגע, שלא תהיה פה חוסר הבנה תהומית

אתה מדבר על הבצל המטוגן המוכן שקונים בשקיות?

eli21us

New member
לא רוצים בצל??!! הנה תחליף../images/Emo21.gif

יש תבלין מסוים שמוכרים בחניות שבו אני משתמש אז במקום הבצל תרשמו........ MRS. DASH : GARLIC & HERB

למעלה