שאלה לי

debby12

New member
מנהל
שאר הפרמטרים נשמעים מצוינים

כידוע לך ריכוז תקין זה מ-20 מיליון - ו'לתותח' האישי שלך יש כמעט פי 3. נדמה לי שתנועתיות תקינה זה מ- 50% (אבל זה מזיכרון - תסתכלי בטופס הנורמות צריכות להיות רשומות שם) כך שגם זה נשמע לי טוב. בתנועתיות עצמה מקבלים ציון בין 1-4 כשקצה אחד של הסקאלה זה הכי ניידים, אחרי זה זה כאלה שרק מכשכשים בזנב ואחרי זה כאלה שלא זזים בכלל. תסתכלי בטופס איזה מספר קיבלתם [אני לא זוכרת כרגע אם 1 זה הכי מהירים או 4 זה הכי מהירים] עם כאלה נתונים אני לא הייתי מדלגת על הזרעות כלל וכלל.

נועה 35

New member
ליקופן אפשר לקנות בכל בית מרקחת

ובכל בית טבע או בחנויות ויטמינים. בן זוגי בדק בזמנו את הנושא והגיע למסקנה שלבעיות זרע דווקא עדיף לקחת ויטמין E שנספג טוב יותר ברקמת האשך (על פי הספרות המקצועית) ןזה גם זול יותר מליקופן.

טאיה1

New member
וזה עזר?

ואם כן- האם זה תרם לספירה או להגברת התנועתיות?

נועה 35

New member
אין לי צל של מושג....../images/Emo3.gif

אני בהריון עכשיו. טבעי וספונטאני. שבוע 13. אבל במקביל, בן זוגי עבר ניתוח לתיקון וריקוצלה, כך שאין לי מושג מה מבין השניים עזר, אם בכלל. אבל אני מאמינה גדולה בסבלנות...

רוני322

New member
היי קבלתי את המייל ...שלך..

היי אשמח אם תשאלי בשבילי.אכן מורפולוגיה נמוכה...3 % אשמח לשמוע ממך..בהצלחה

debby12

New member
מנהל
כאמור בתי טבע / מרקחת

יש כמה יצרנים. הסוג שאנחנו קנינו עלה בסביבות 70 ש"ח לצנצנת של 30. לדעתי יש לזה חלק בהצלחה שלנו (IUI מס' 4 וזרע שהלך והשתפר עם החודשים שבהם בן זוגי נטל ליקופן)

רוני322

New member
תחקיר קצר בעניין ליקופן

קראתי קצת על ליקופן הוא מצוי בעגבניות.הוא מצויין למניעת סרטן השד לנשים שרוצות להגביר חלב בהנקה, מניעת סרטן הערמונית, סרטן בכלל, ועוד תחלואים זה בעיקר ההתיחסות..מאוד מומלץ וקיים בריכוז גבוה בעגבניות, רצוי לאכול אותם טריות אבל גם פסטה עם רוטב לא רע בכלל....לא אוזכר שם כלום לגבי זרע אפילו לא ברמז..אולי הערמונית??? טוב אני אבדוק על ויטמין E ואחזור.. יחד נשפר את איכות זרעיהם של בעלולינו....

רוני322

New member
ויטמין E ...

חקרתי קצת גל על ויטמין E והנה מאמר בנושא גם שם אין רמיזה על זרע מה שכן ויטמין E אחראי להרבה בעיות ופתירתם בדם...טוב אני לא רופאה נראה לי שאלך על ליקופן מה יזיק ??בעלולי ירגיש שהוא תורם במשהו ולא רק כל הנסיונות עליי... http://www.goldenagenet.co.il/article/show.asp?link=151

Galit29

New member
ומה עם אבץ?

אמרו לי שגם אבץ עוזר לרפא זרע. מישהי שמעה, יודעת?

רוני322

New member
בינגו !!!!../images/Emo6.gif

יש על שיפור איכות הזרע בכל מה שקשור לאבץ... תקראי...http://www.infomed.co.il/questions/q_123001_1.htm

למעלה