שאלה לי..

danieli skaat

New member
שאלה לי.. ../images/Emo13.gif

טוב אז ככה, ב11.12 מוניק"ס מארחים את מאור כהן וחמי רודנר, ידוע לכם,כן? עכשיו.. מישהו יודע פרטים מדוייקים לגביי ההופעה? ז''א, אם יש בלבונטין הגבלת גיל, מה המחיר, וכאלה? |: תודה מראש.. וערב נעים.

A t z a

New member
בדר"כ...../images/Emo80.gif

המחירים בלבונטין לא גבוהים מדי, אבל כשמדובר במוניקה סקס, מאור כהן וחמי רודנר- זה יכול להפתיע... אין הגבלת גיל בלבונטין.

vagz

New member
טוב יש שם משהו די מוזר שלא הצלחתי להבין

שנכנסתי לפירוט הופעות החודש באותו יום כתוב איזה 6-7 אומנים שונים שמוניקס סקס עם אירוח של חמי ומאור זה אחד מהם והמחירים שהם כותבים זה 50\70\100\200 בקיצור זה נשמע מעולה אז שווה להתקשר לברר..

chen1litvak

New member
זה לא בידיוק העיניין

זה ערב התרמה לאיזה גיטריסטית\זמרת נרקומנית (נו סליחה, מכורה לסמים) והאפשרויות מחירים שפירטו לך מעל זה בגלל שאתה יכול לבחור כמה אתה רוצה לתרום כי הכרטיס עצמו הוא תרומה, המינימום של התרומה זה 50 שקל. מה שכן זה לא ר-ק מוניקה זה עוד הרבה להקות אז צריך להתחשב בכך שזה לא הולך להיות הרבה שירים אז אם באים רק למוניקה לקחת בחשבון אין הגבלת גילאים אבל המקום יחסית קטנטן ולפי הרשימת מופיעים הולך להיות צפוף ומחניק.

vagz

New member
תודה על ההסבר =]

ודרך אגב אולי אני מכליל אבל לדעתי לפחות 90% מהאומנים מכורים לסמים

chen1litvak

New member
נכון חלקית

אבל רק פעם בכמה שנים עושים אירוע התרמה בניסיון להציל. לי בכלל כל העניין נורא מזכיר את ענבל פרלמוטר, בעיקר הקטע שאותה הגיטריסטית שעכשיו הערב התרמה לכבודה הייתה בהרכב עם יעל כהן (המכשפות) ובכלל כל העלילה הכללית

Oyster Girl

New member
אני גאה בפורום שלי../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

ואין לי מה להוסיף

למעלה