שאלה לי עליכם!

michael is here

New member
שאלה לי עליכם!

מה לדעתכם הפרק הכי טוב של דרגון בול זי( נא להוסיף תקציר של הפרק הנבחר)

אמממ יש כמה.....

יותר קל לענות מה הפרק בשנוא עלינו- בשבילי משבצת זו תהיה המקדש של הפרק עם גוהאן ביער

אלעד ר

New member
אני למשל שונא

את כל הפרקים שהם (החברה שעשתה את האנימה) המציאו!! כידוע הם המציאו את הפרקים של גוהאן ביער, גוקו והרפתקאותיו בדרך הנחש (מלכת הנחשים, נפילה לגהנום..), הרפתקאות גוהאן, קרילין ובולמה בחלל וב"נאמק המדומה" וכו´. לגבי פרקים אהובים - מצטער אבל רק מהסאגה של סל אני זוכר מה הפרקים האהובים עליי, סך-הכל הכי אהבתי זה את פרקים 162 עד 165 נראה לי (לפי המספור האמריקאי), אלו הפרקים שבהם גוקו נלחם בסל ורואים את כוחם המלא של השניים. הקרב בינהם פשוט ענק וגוקו לוחם בכבוד רב.

dor_

New member
גם אני שנאתי את

דבר ראשון חשוב לדעת שלא ראיתי פרקים אחרי שערוץ הילדים שידרו..אמנם הכרתי את הסידרה לפני, כי ראיתי אותה בחול(הולנד)..אבל היו הפרקים הראשונים..ועכשיו אני לא רוצה להרוס לעצמי אז אני מתאפק עד שהם ימישכו לשדר.. הפרקים של גוקו בדרך הנחש זה היה דבילי..שרואים אותו כל שניה רץ..ובמיוחד מלכת הנחשים והנפילה לגהנום היה ממש מיותר...וגם שגוהן ביער..שרואים אותו עושה פיפי..זה כ"כ מפגר..חברים שלי הפסיקו לראות את זה כשראו אותו עושה פיפי ואת פיקולו מרחף באוויר ואומר "הוא עושה פיפי.."עם פרצוף רציני..מזעזע...נאמק מדומה גם היה מאוד מיותר ומעצבן!! בקיצור אני די מסכים עם אלעד.. והפרקים היפים היו במלחמה של גוקו נגד מקיטה(וג´יטה) במיוחד הסוף..המשפט האחרון שמקיטה אומר היה יפה..ו סאגת נמק עפ"י ההתרשמות שלי עד עכשיו די יפה..=\

haunter

New member
נמק

דווקא הנמק המדומה היה ממש מגניב! למה אף אחד לא אהב את זה?

michael is here

New member
איזה מעצבנים!!!!!

למה אתם כותבים את זה בשירשור שלי?????? לפחות תתיחסו לשאלה שלי!!!! עכשיו בחיים אני לא יתחיל שירשורים חדשים בגלל אנשים כמוכם

haunter

New member
אתה לא יתחיל?

אנחנו כותבים את זה כי זה קשור לשאלה שלך.

Goggle Girl

New member
אל תיקח את זה כל כך קשה

זה לא משהו אישי, פשוט ככה זה, מנושא אחד גולשים לנושא אחר. אל תכעס, בסך הכל זו שאלה שעלתה מהנושא שאתה הצגת. עבורי, ותודו שזה בא לכם בהפתעה (
) הפרקים הכי אהובים הם פרקים 104-106, ו-222 ^-^

king kazabubu

New member
אני אפרט ../images/Emo58.gif

בפרקים 104-106 טראנקס מגיע לראשונה לזמן של כל החבורה. שם גם גוקו חוזר מנאמק אחרי ההתפוצצות. לעומת זאת פרק 222 (הפרק האהוב עליי) זה הפרק בו וג´יטה נלחם בבו ומבין שהדרך היחידה לנצח אותו היא הקרבה עצמית. עוד פרקים שאני אוהב הם: פרק 80 ההשתנות של גוקו לסופר סיין. פרק 114 הסיפור של וג´יטה על איך הוא השתנה לסופר סיין. אני לא זוכר את המספר אבל אני אוהב את הפרק שטראנקס חוזר לעתיד והורס את האנדרואידים פרק 192 פרק מאוד מצחיק... גוטן לומד לעוף. אני בכלל אוהב את סאגת סייאמן. פרק 241 זה פרק מאוד יפה בו הורג את כל האנשים החיים בכדור הארץ. פרק 230 גוקו הופך לסופר סיין 3 פרק 235 הפיוז´ן של גוטנקס פרק 248 גוהן מרביץ לבו הרבה 254 מכירים לראשונה את וג´יטו 256-260 הפרקים הכי מצחיקים בדרגון בול זי 262 ההכרה של וג´יטה בעליונות של גוקו עליו. זהו נראה לי. כמובן שאני אוהב עוד פרקים אבל אני לא זוכר אותם במדויק.

Piccolo

New member
וואי... איזה פרק זה היה...../images/Emo58.gif|

והכוונה לקטע עם ויג´טה... זה אחד הדברים הכי מרגשים שיש בכל דראגון בול זי.. ואחרי זה שרואים את הסרט ה 12 במגביל לארוע (טיפה אחרי) זה בכלל ענקי... ועוד הסוף...
רוב הפרקים שציינת באמת גדולים, אבל בשבילי אני אבחר פרק שעוד לא אמרו כאן.. לא פרק של קרב.. זה סתם הפרק שגוקו ופיקולו בשיעור נהיגה.. לא פרק מהמם ומלא אקשן,אבל חמוד בפני עצמו

king kazabubu

New member
כן זה פרק מצחיק.. אבל יש בו../images/Emo58.gif

סתירה... צ´י צ´י מבקשת מגוקו ללכת ללמוד נהיגה כדי שיוכל להביא אותה לעיר נכון? והיא טוענת שהיא לא יודעת לנהוג או משהו כזה... הסתירה מגיעה מאוחר יותר כשצ´י צ´י מספרת לוידל איך היא וגוקו התחתנו. רואים בבירור את גוקו וצ´יצ´י נוסעים במכונית. וצ´י צ´י נוהגת.

Light woman

New member
צ´יצ´י כן יודעת לנהוג!

רואים אותה שהיא הולכת לבית של קאמה סנין כדי לקחת את גוקו וגוהאן. סתם שאלה... ממתי פיקולו בשיעור נהיגה????? איזה פרק הוא??? מישהו יכול לשים אותו?

humi

New member
אההה...

אם זה פרק כל כך מצחיק ואתה אומר לנו להוריד אותו אז... לא שכחת משהו כמו לללללללללללללללינק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתודה חומי!

למעלה