שאלה לי למומחים

gilter

New member
שאלה לי למומחים

שמי גיל ואני פריק די גדול של כושר , אני מאוד אוהב את הספורט קרוס קאונטרי סקי למי שמכיר ומאחר ואין יותר מדי שלג בארצנו רציתי לעשות זאת בעזרת סקייט , עכשיו ראיתי בערוץ הספורט את אלוף העולם בביאתלון (ספורט שמשלב קרוס קאונטרי סקי וירי) עושה את אימוני הקיץ שלו על מעין מגלשי סקי רק שיש להם שני גלגלים אחד מאחורה ואחד מקדימה החברה של המוצר היא סלומון אך אני לא רואה באתר שלהם את המוצר. אני אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא את המוצר , במידה ולא אמצא אני אלך על רולר של סלומון מדגם פילוט 9 פרו 2 עם זוג מוטות סקי.... אך אני פונה אליכם בתור מומחים שכן תוכלו לעזור לי להתאמן בספורט שאני אוהב למרות שאין שלג כמעט בארץ תודה רבה

VMC

New member
קיים משהו דומה

כנס ללינק ותראה, אולי זה יעזור לך? (למרות שאני בספק אם תרצה לייבא את זה אישית..)

masterform

New member
לא רולר שטח

ראיתי את מה שהוא מדבר עליו פעם בטלביזיה, זה ממש פריים ארוך כמו מגלש סקי ויש לו רק גלגל אחד מאחורה ואחד מקדימה. אני לא מבין למה לא מוסיפים לזה לפחות עוד שני גלגלים גם באמצע, זה יכול להוסיף המון.

yoman321

New member
../images/Emo12.gifוואי

אפשר לקחת את הסרטוט הזה ישר למחרטת CNC לייצור המוני

masterform

New member
פששששש....

כישרון ציור כזה לא רואים בכל מקום
בוא נשאל ככה, למה סקייטבורד לא מתעקם באמצע
גם לו יש גלגלים רק מקדימה ומאחורה...

yoman321

New member
אולי זה זה...

AXN.WALLA.CO.IL "שני גלגלים ב90 קמש" לא הצלחתי לשים לינק ישיר

gilter

New member
תודה על התגובות

נראה לי שאני אלך על הסלומון בסוף ובחורף שאגיע לקנדה אעשה את הדבר האמיתי (קרוס קאונטרי סקי) מה דעתכם על salomon pilot pro 2m והאם יש לכם איזה המלצה למוטות לידיים שידמו את הסקי? שוב תודה על העזרה

gilter

New member
אני מתכוון בדיוק לזה!!

מאיפה הבאת את זה? יש סיכוי לקנות כזה בארץ? כמה זה יכול לעלות? תאמין לי אתה תותח אתה

boris74

New member
אין לי מושג

איפה אפשר להשיג כאלה בארץ אבל אם תחפש באינטרנט, בטוח תמצא את התמונות מצאתי ב GOOGLE

למעלה