שאלה לי למאוזנים...
פול זמן שלא הייתי בפורום פשוט לא יצא אפילו לא ברמה של קריאה ללא תגובה
כל כמה זמן אתם הולכים לביקורת אצל הנוירולוג??
לא הייתי לפחות שנתיים+ והמצב בלי עין רעה טפו טפו טפו וכל הדברים האלו
דווקא משתפר התקפים כללים אין לי כבר מחצי שנה לפני השחרור ואני משוחררת 4 שנים וכמה חודשים, בעיקר האפילפסיה שלי מתבטאת בפירכוסים שגם בתקופה האחרונה אין הרבה כמו פעם יש בעיקר שאני בלחץ רציני אבל אין לזה תדירות יכול להיות פעם בחודש או פעם בכמה חודשים טובים.
אני לוקחת 400 מ"ג ביום של למיקטל(הרמת תרופה שלי גבוהה מרמת הטיפול כשעשו לי בדיקה לפני כשנתיים וגם בבדיקות קודמות גילו זאת) אמא רוצה שאלך לרופא לעשות בדיקת EEG
(אמא שלי די באופוריה מהיום שגילו לי את המחלה גיל 9 שזה יעבור כי זה אפילפסית ילדים) ואני פוחדת שיורידו לי את המינון וזה יתפוצץ לי בפרצוף
לפני הגיוס מצבי היה פי כמה יותר טוב ואמרו שאם יהיה ככה עוד שנה יורידו לי את המינון(בזמנו הייתי על 200 או 300 מ"ג) ובהתקף בצבא העלו לי ל400 מ"ג
מה עושים? אני יודעת שאף אחד כאן לא רופא מה אתם הייתם עושים(מזכיר לי קצת את המשפט של חיים הכט
)
תודה מראש
מורי
פול זמן שלא הייתי בפורום פשוט לא יצא אפילו לא ברמה של קריאה ללא תגובה
כל כמה זמן אתם הולכים לביקורת אצל הנוירולוג??
לא הייתי לפחות שנתיים+ והמצב בלי עין רעה טפו טפו טפו וכל הדברים האלו
אני לוקחת 400 מ"ג ביום של למיקטל(הרמת תרופה שלי גבוהה מרמת הטיפול כשעשו לי בדיקה לפני כשנתיים וגם בבדיקות קודמות גילו זאת) אמא רוצה שאלך לרופא לעשות בדיקת EEG
(אמא שלי די באופוריה מהיום שגילו לי את המחלה גיל 9 שזה יעבור כי זה אפילפסית ילדים) ואני פוחדת שיורידו לי את המינון וזה יתפוצץ לי בפרצוף
לפני הגיוס מצבי היה פי כמה יותר טוב ואמרו שאם יהיה ככה עוד שנה יורידו לי את המינון(בזמנו הייתי על 200 או 300 מ"ג) ובהתקף בצבא העלו לי ל400 מ"ג
מה עושים? אני יודעת שאף אחד כאן לא רופא מה אתם הייתם עושים(מזכיר לי קצת את המשפט של חיים הכט
תודה מראש
מורי