שאלה לי למאוזנים...

mori17

New member
שאלה לי למאוזנים...

פול זמן שלא הייתי בפורום פשוט לא יצא אפילו לא ברמה של קריאה ללא תגובה
כל כמה זמן אתם הולכים לביקורת אצל הנוירולוג??
לא הייתי לפחות שנתיים+ והמצב בלי עין רעה טפו טפו טפו וכל הדברים האלו
דווקא משתפר התקפים כללים אין לי כבר מחצי שנה לפני השחרור ואני משוחררת 4 שנים וכמה חודשים, בעיקר האפילפסיה שלי מתבטאת בפירכוסים שגם בתקופה האחרונה אין הרבה כמו פעם יש בעיקר שאני בלחץ רציני אבל אין לזה תדירות יכול להיות פעם בחודש או פעם בכמה חודשים טובים.
אני לוקחת 400 מ"ג ביום של למיקטל(הרמת תרופה שלי גבוהה מרמת הטיפול כשעשו לי בדיקה לפני כשנתיים וגם בבדיקות קודמות גילו זאת) אמא רוצה שאלך לרופא לעשות בדיקת EEG
(אמא שלי די באופוריה מהיום שגילו לי את המחלה גיל 9 שזה יעבור כי זה אפילפסית ילדים) ואני פוחדת שיורידו לי את המינון וזה יתפוצץ לי בפרצוף

לפני הגיוס מצבי היה פי כמה יותר טוב ואמרו שאם יהיה ככה עוד שנה יורידו לי את המינון(בזמנו הייתי על 200 או 300 מ"ג) ובהתקף בצבא העלו לי ל400 מ"ג
מה עושים? אני יודעת שאף אחד כאן לא רופא מה אתם הייתם עושים(מזכיר לי קצת את המשפט של חיים הכט
)
תודה מראש
מורי

icehand3

New member
אז ככה:

אני במקומך כן הייתי הולכת לנירולוג, מה יש לך להפסיד? הכי הרבה תעשי עוד בדיקות, העיקר זה לשמור על איזון, לא?
אני התחלתי עם 200 מ''ג טגרטול ובמשך שנה כל הזמן העלו לי את המינון עד שהתייצבתי על 800 מ''ג ביום.
ותודה לאל אלף פעם, אני שומרת על יציבות כבר 7 שנים.
אני הולכת לנירולוג מידי שנתיים - שלוש ובשאר הזמן אני מתייעצת עם רופא המשפחה שלי.
אני גם מקפידה על בדיקות דם פעם ב4 חודשים בערך.

מקווה שעזרתי קצת

ruven7

Active member
הפסקתי ללכת לנוירולוג,לא מוצא טעם

מאוזן מזה כמה שנים עם 100 מ"ג למיקטל בשילוב תרופה נוספת,אין תופעות לוואי ומצבי טוב.בדיקה ממוצעת אצל נוירולוג היתה מהירה,בסיסית,קצת שאלות ושום שינוי בטיפול.לא רואה את התועלת.בעבר כן,כעת לא.
זו לא המלצה שלי לא ללכת לרופא.במקרה שלי זה המצב

mori17

New member
בדיוק מה שהיה לי

הייתי מחכה שעות מחוץ לחדר והייתי מסיימת ב2 דקות בתור נערה זה היה די מציק..וזו הסיבה שהתלבטתי אם ללכת
מורי

guligirl

New member
לפי מה שאת כותבת, את לא ממש מאוזנת

אמנם אין לך התקפים כללים, אבל יש לך פירכוסים, לכן כן חשוב שתבקרי נוירולוג באופן סדיר. אני במצב דומה לשלך, מבקרת נוירולוג פעם ב-3 חודשים, ומנצלת את זה כדי לחדש מרשמים כך שאין צורך ברופא משפחה בנוסף.
לדעתי אמא שלך צודקת, כדי שתיבדקי. אני גם בספק שיורידו לך את המינון כי כן יש לך פרכוסים, אבל יתכן שנוירולוג ימליץ לשנות משהו בטיפול התרופתי שלך כי את לא 100% מאוזנת (זה לא אומר שאת חייבת להסכים, זה תלוי מה ניסית כבר בעבר ואם את מרגישה ששווה לך עכשיו להיכנס לשלב של שינוי טיפול).

למעלה