שאלה לי לכולם

SMOLANIT1

New member
לי יש סיפור יותר מקורי...

אז ככה, בחופש הגדול לפני שעליתי לכיתה ז´(לפני 6 שנים...) הייתי בסאמר סקול באנגליה, והיו כמה ילדים איתי בקבוצה שכל הזמן השמיעו שירים של אביב... בקיצור, כשחזרתי לארץ הייתי כבר מכורה לשירים האלה ואז גיליתי שלאבא שלי(!) יש דיסק שלו(ירח מלא) אז כמובן שהחרמתי לאבא שלי את 2 הדיסקים(זה דיסק כפול) והשאר הוא הסטוריה...

Yael Floyd

New member
כיתה ב´ שמעתי את לבכות לך ברדיו

ואמרתי לאבא שלי שזה שיר יפה, אז הוא שמח שהבת שלו מעריכה מוזיקה טובה מגיל צעיר אז הוא קנה לי את ה5 קלטות הראשונות של אביב (משמע זה רק אור הירח, עכשיו מעונן, השלישי, שומקום וירח מלא) וסתם הייתי פריקית קטנה של אביב גפן מבלי שידעתי בכלל... בביצפר שלנו כולם היו ילדים כאלה חמודים שהולכים עם טי-שירט וטרנינג ואני הייתי קורעת לעצמי את הג´ינסים וכותבת עליהם משפטים של אביב גפן... רק בכיתה ה התחלתי באמת להזדהות עם השירים והכל, אבל לפחות היה לי רקע :) ד"א, מישהו היה במקרה בטאוור בב"ש וראה אם יש את ממנטו מורי???

sodomy

New member
טוב אז ככה..../images/Emo54.gif

אני לא זוכרת באיזה כיתה הייתי כשיצא עכשיו מעונן..אבל זה היה באותה תקופה שהשיר הזה יצא וכולם "נעלבו" ממנו כביכול נראה לי הייתי בכיתה ד´ משהו כזה...אז כמו שאמרת כל החברים שלי "נעלבו" מזה ואני כזה...מה אתם נעלבים אנחנו באמת דור מזוין..והם אמרו שאני מוזרה..בכל אופן חוץ מאביב גפן אז שמעתי מלנת´לפים מוסיקה ישראלית משינה בזמנם, איפה הילד בזמנם, תערובת אסקוט למי שמכיר, מוניקה בימיה שעברו... גידי גוב (שולט), מאיר אריאל, תמוז..בנזין וכאלה בקיצור הרבה. לא יודעת פשוט התחברתי למוסיקה ישראלית...אני עדיין נורא אוהבת מוסיקה ישראלית...אני חושבת שאני אוהבת מוסיקה ישראלית יותר ממוסיקה בחו"ל..(
) וזהו..אתם יודעים.. אינספור שבילים ויציאה רק איפה היא...???

תשובה:

אני יודעת שזה קצת בעיתויי מאוחר אבל... הייתה לי בגרות בהיסטוריה ובגלל זה גם לא רשמתי פה הרבה זמן...
אז ככה... אני התחלתי לשמוע את אביב כשהייתי בת 12 בבת מצווה שלי קיבלתי מאחד החברים של ההורים שלי את הדיסק אוסף של אביב גפן "ירח מלא" ואז מזה התאהבתי במוזיקה שלו. אח"כ קניתי את יומן מסע ועוד יותר התאהבתי למרות שיומן מסע זה דיסק הכי פחות טוב מבין כל הדיסקים שלו ואז התחלתי לקנות את כולם לפי הסדר... ואני בעצם הדבקתי את ידיד שלי הכי טוב ואת חברה שלי...

תשובה:

דבר ראשון: אני מצטערת שלא כתבתי פה המון זמן כי הייתה לי בגרות בהיסטוריה ו...מ-ז-ה חרשתי... אבל עכשיו אני פה...
אז אני רציתי לענות על השאלה... אני התחלתי לשמוע את אביב בגיל 12 בערך בבת מצווה אחת הדודות שלי נראה לי קנתה לי את הדיסק אוסף של אביב גפן "ירח מלא" והתאהבתי לאללה בדיסק ובשירים של אביב... ואז אני חושבת שקניתי את יומן מסע וגם נורא אהבתי את הסיגנון של אביב למרות שהיום יומן מסע הוא בין הדיסקים הפחות אהובים עליי... ואז הלכתי לקנות את כל הדיסקים של אביב אחד אחד לפי הסדר מאור הירח ועד לילות לבנים...

למעלה