שאלה לי לגברים

איב 1

New member
שאלה לי לגברים

זוכרים את זה שאני מעוניינת בו?! בטוח שלא אז אני אזכיר בכמה מילים: הוא משחק כדורגל עם ידיד שלי ואני באה לשם מידי פעם. בקיצור הוא התחיל איתי ולקח את הטלפון שלי. למחרת בבוקר הוא התקשר ואמרתי לו שירים טלפון בערב ואם יצא לי אני אפגש איתו. הוא התקשר ולא יצא לי. מאז הוא לא דיבר איתי (עברו 3 שבועות). שבוע שעבר הוא התחיל פתאום לדבר איתי.... הוא שאל אותי למה אני לא רוצה להפגש איתו אמרתי לו שהוא לא מרים טלפון. בקיצור הוא רשם שוב את המספר שלי אך הפעם לא התקשר.... אני רואה שהוא כול הזמן מסתכל עליי אבל למה הוא לא מתקשר?????? נראה לכם שהוא מעוניין בי או לא? ולמה הוא הולך צעד קדימה ו4 אחורה?

Re_em

New member
עושה רושם שאת בחורה חכמה ובוגרת

מה יותר קל ופשוט מללכת סחור סחור,להציג זאת בפניו,עושה הרושם שאכן מעוניין הוא בקשר מסויים,אולי חושש ,ואולי ואולי... לכן איב גשי אליו בפעם הבאה ,תוציאי את שעל לבך ,והתשובה תגיע במהרה... בהצלחה ושבת שלום

tairon

New member
למה את כל כך בטוחה שלא?

כן זוכרים.. השאלה על הפרק היא למה הוא לא מתקשר? יכולות להיות לזה הרבה סיבות אולי הוא ביישן? אולי הוא לא מעונין ולא רצה לפגוע ולכן מתחמק באלגנטיות ילדותית אני לפני זמן מה שאלתי את השאלה מה המניעה של בחורות להתקשר לבחורים? את יכולה להתקשר אליו ולשאול ולשוחח אני מניח שתוכלי להסיק מסקנות ברורות יותר לאחר שיחה איתו

למעלה