שאלה לי יש...

ronen1981

New member
שאלה לי יש...

אתמול היתי במסיבת פתיחת סמסטר (היה עשר ) מכל מקרה היתה שם אחת חמודה ומהממת שכל בת אחרת שהיתה לידה נראת מכוערת ביחס אליה (גם אם אוביקטיבית היא יפה) מכל מקרה לקח לי קצת זמן והחלטתי שאני מתחיל איתה (היא היתה עם חברה שלה מה שמאוד הפריע כיון שלא יכלה לנטוש אותה לרקוד איתי או לנהל שיחות נפש.) והתחלתי איתה והיא הראתה קצת ענין אבל החברה רצתה לדבר איתה והיא הלכה לדבר איתה ואמרה שאח"כ תרקוד איתי. מכל מקרה ראיתי אז את חבר שלי מהטירונות והלימודים מדבר איתה לאיזה רגע וממשיך הלאה ואז עצרתי אותו ושאלתי רגע רגע מאיפה אתה מכיר אותה (את היצור השמימי הזה שמהלך בטבעיות על קרקע מוצקה) והוא ענה לי זאת אחותי הקטנה (בת17). אני אמרתי אה כן איזה קטע הרגע התחלתי איתה.. מכל מקרה איבדתי עקבותיה (אבל טלפון שלה בבית יש לי כי מין הסתם זה אותו הטלפון כמו לחבר שלי, אחיה). במקור רציתי לשאול האם לדעתכם זה בסדר להתחיל איתה למרות שהיא אחות קטנה של חבר ואז להחליט מה נכון עבורי, אבל פשוט לא יכלתי להתאפק וצלצלתי. השיחה זרמה והיה נחמד כמו שציפיתי שתיהיה פחות או יותר והיא לקחה את הטלפון והפלפון שלי ואמרה שתצלצל,אבל הבעיה היא שכרגע היא בערך יוצאת עם מישהו בן גילה מאזור מגוריה אבל היא לא יודעת מה קורה שם אז אמרה שהיא לא מבטיחה כלום לגבי ושתראה מה יהיה אולי נצא ויתפתח משהו או שניהיה ידידים. (הקיצר בחורה כנה מאוד שהבהירה שהיא שוקלת תאופציות שלה אני שמבוגר ממנה וגר רחוק ובחור בן גילה ושנינו כרגע מעונינים בה ,האמת נראה לי שזה שאני מבוגר נתפס אצלה קצת כחיסורן למה? ) אז מה אתם מציעים לי לעשות כדי שאני יהיה זה שתעדיף.... ומה דעתכם על הסיטואציה כולה.........

ליאן.

New member
מה אתה יכול לעשות ? זו שאלה קלה.

אתה יכול לעבור למרכז, להיות בן גילה ואם אפשר, להראות כמו דודי בלסר-לא יזיק. ועכשיו ברצינות, אילו השיקולים שלך, אין לך מה לעשות כעת חוץ מלגלות סבלנות וחשוב מאוד שלא תלחץ עליה. ובמידה והיא לא תהיה מעונינת, תשתדל שלא לשנוא אותה יותר מדי. בהצלחה!

למעלה