שאלה לי יש :)

שלי212

New member
שאלה לי יש :)

ממ טוב קראתי את הספר וראיתי את הסרט לפני די הרבה זמן ובהחלט קרו כמה וכמה דברים לפי השיטה הזו והרבה פעמים היא מעניקה לי כח ופשוט שמחה כזו בלב שעושה לי טוב. בכל מקרה, יש לי שאלה. אממ כמו לכולם בטח גם לי יש כל מיני בקשות ורצונות וחשבתי לכתוב הכל על דף את כל מה שאני רוצה, כי קשה כל פעם "לאמר בלב" את הכל בבת אחת.. אז כשאני כותבת איך לכתוב אתזה? נגיד ואני רוצה שיהיה לי מחשב חדש (סתם דוגמא) אז איך לכתוב - אני רוצה מחשב חדש \ יש לי מחשב חדש \ יהיה לי מחשב חדש \ או משהו אחר?? פשוט איך לנסח את זה בצורה ברורה?? ואם כבר אז עוד משהו.. אמרו שמספיק לבקש פעם אחת כל דבר אבל האם זה בסדר נגיד שאקרא לפני השינה את הדף או משהו כזה ?? או אתמקד כל פעם בדברים אחרים<? אשמח לעזרה.

ע ו פ ר ה

New member
שלי ברוכה הבאה

אם את רוצה מחשב חדש תכתבי: אני מוקירה תודה ליקום על המחשב החדש שיש לי. אני נוהגת לומר תודה פעמיים ביום: כשאני קמה וכשאני הולכת לישון. יש ימים שאני מפרטת יותר, יש שפחות, בכל מקרה יש לי חזון שכולל הרבה דברים, ואני כל פעם מתייחסת למשהו אחר. אולי יש פה אנשים שנוהגים אחרת. באהבה עופרה

שלי212

New member
האם לא צריך להגיד

אני רוצה ככה וככה אלא רק מספיק להגיד תודה על דברים שאפילו אין לי עדיין?

בדיוק כך!

את מודה על השפע - זאת אומרת על השפע בהכל! והחכמה להגיד זאת בצורה אמיתית לעצמך.

עלית פה על נקודה חשובה ורגישה

להגיד "אני רוצה ככה וככה" זה לא טוב, כי כשאת אומרת "אני רוצה" את מתמקדת בזה שחסר לך שהדבר שאת רוצה. מצד שני, חשוב שההצהרה שלך תרגיש אמיתית בשבילך. ויש אנשים, כמוני, שלא מרגישים בנוח עם הצהרות שמדברים על העתיד כאילו שהוא כבר קרה. אני אישית לא הייתי אומר "תודה על המחשב החדש" עד שאותו מחשב היה יושב פיזית על השולחן השלי. אז אני, במצב כזה, הייתי בוחר ניסוח קצת אחר. אבל אצל כל אחד זה אחרת. מה שחשוב, זה שתעשי את מה שנראה נכון *בשבילך*.

שלי212

New member
האם אפשר לדעת באיזה ניסוח היית בוחר?

כי אני לא מצליחה להגיע לניסוח אחר למרות שגם בסדר לי עם ה"תודה על.."

אם זה בסדר לך, אז למה לחפש ניסוח אחר?

לגבי הניסוח שאני הייתי בוחר - אצטרך לחשוב על זה. אף פעם הרגשתי צורך להזמין מהיקום פרטי רכוש ספציפיים כמו מחשב חדש, אז כרגע לא עולה בדעתי ניסוח חלופי.

שלי212

New member
חח אבל אני לא מבקשת מחשב חדש..

זה סתם היה בשביל ההדגמה משהו שיהיה הכי מובן. אז אשמח לקבל תשובה ממך זה מעניין אותי לשמוע. תודה.

למעלה