שאלה לי חברים

תשובות

אני אוהבת המון שירים,קשה לי לחשוב על אחד ספציפי,בינתיים אני מאוד אוהבת את one של בונו ומרי ג'י בלייג. כנ"ל לגבי ספרים.. אני אוהבת המון ספרים וקוראת המון.. אני רוצה לכתוב ספר מתח פסיכולוגי או איזשהוא רומן . סרט אהוב זה אהבת בשר ודם של פדרו אלדמובר. הוא יוצר סרטים גאון בעיניי. במה שאני אוהבת לעשות אני די רגילה,אני אוהבת לבשל , לקרוא ספרים,לכתוב שירה , לרקוד ,קניות וסתם לבלות עם חברות. אני הכי אוהבת מאכל הונגרי שאמא שלי עושה שאנחנו קוראים לו פוצלי-זה כופתאות ממולאות בשזיפים מצופות בקינמון וסוכר.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifעוד דעה.

אם את עוד מתלבטת חח.. אני עשיתי בין י"א לי"ב... והיה לי מאוד קשה בזמן הלימודים הימים של הפסיכומטרי כי זה נפל בדיוק על היום שסיימתי הכי מאוחר [שזה היה 3 @@] וב4 כבר הייתי צריכה להיות בקורס, שהיה אומנם בבית ספר אבל לא בבית ספר שלי.. [וזה לא משנה הרבה איפה] בקושי היה לי זמן לאכול... או כוח לשבת עד 9-10 בלילה כשאתה מהבוקר לומד. בחופש זה עוד היה סבבה. מה שכן, בטוח תהיה לך את ההחלטה של - להשקיע יותר בלימודים או יותר בפסיכומטרי ומשהו יפגע מזה. בגלל שאמרתי לעצמי שכולם מזניחים את הלימודים לטובת הפסיכומטרי ואז נדפקים, החלטתי לעשות הפוך על הפוך ודחיתי את הלימודים המאסיביים לפסיכומטרי לחופשת סוכות.. [שזה ממש ממש לפני המבחן עצמו] ולא הלך לי משהו בפסיכומטרי... לא רק לי אלא לרוב האנשים שלמדו איתי.. קיבלתי איזה 550... וזה נמוך. בכלאופן במבט לאחור הייתי מעדיפה לחכות עם זה אבל רציתי עתודה באותו זמן אז לא היה מה לחכות @.@

בחופש זה היה יחסית סבבה?

כי זה מה שהכי מדאיג אותי כרגע. וטוב שאמרתי לי על הלימודים, בכלל לא חשבתי כל כך על זה שזה הולך להתנגש עם התחלת הלימודים, כל הזמן הייתי מודאגת מזה שזה הולך להרוס לי את החופש... עכשו גם זה מדאיג אותי. בכל מקרה- תודה!

למעלה