שאלה לי בבקשה

שאלה לי בבקשה

אני עם גט לאחר שנה של פרידה יש לנו 2 ילדים קטנים והוא משלם מתחילת התקופה שנפרדנו ועד היום 1500 ש"ח בחודש עבור שניהם כשנפרדנו ההחלטה על גובה המזונות היהת משותפת אבל לי היה חשוב לקבל גט ברוח חבירת מאשר להתווכח אבל היום מי שמפסיד זה בעיקר הילדים אני עובדת אך לא מצליחה להשתכר הרבה בטח לא בתקופת החופשים במהלך השנה הוא אינו קונה לילדים כלוםZ! לא לימי הולדת לא לחגים בשום מצב הוא לא הגיע עם משהו ביד גם לא סוכריה או ארטיק,פשוט כלום מדי פעם אני קונה בשמו שחלק אני באמת נותנת לו לתת להם ישירות וחלק נותנת בשמו או שאני שולחת אותם לקנות ביחד וכמובן הוא לוקח ממני כסף ברוב המקרים גם עם זה רק בשביל שוקולד בקיוסק הוא משתכר 4500 ש"ח עובד בעבודה קבועה כבר שנה בערך יש לו משכנתה ועוד הוצאות שאותי לא אמרוות לעניין אך אין לי כוונהש ירעב ללחם ולכן לא דרשתי יותר הסכמתי לסכום שהוא הציע וזהו היום הוא חי בסדר עדיין טוען שהוא מכסה את החובות שיצטברו לנו יחד כשהיינו נשואים מצד שני הוא היה חי שנה אצל ההורים שלי ואיך לא כיסה עדיין את החוב?לדעתי החוב כוסה וזה פשוט נוח לקטר... אין לי אפשרות לאמת את זה ואין לי גם כוונות לבלוש אחריו בעצם מה שאני שואלת זה אם שווה לי לפנות לעו"ד/לתפוח תיק מזונות ובזה לאבד קשרי חברות סבירים למען הילדים בשביל עדו 500 ש"ח בחודש שמאוד!!!! יכולים לעזור לנו או שהוצאות העו"ד לא שווים את זה כי בלאו הכי אם אין לו אפשרות אז אין! והרי שהוא לקח את החובות על עצמו לא חשוב שחלק מהחובות נשארו לי...כי הם מהצד שלי אגב גם רכב משפחתי שלי נמכר שנה לפני הפרידה עוןד כשהיינו יחד והוא יצא מהנישואים עם הרכב שלו מצד שני הוא טוען שמהלך הנישואים הוא פתח הרבה תוכניות חיסכון מה שנכון אבל!!!! אבל לא פתח בשבילי!! לא יצאתי לבלות או טסתי לחול עם הכסף הכסף יצא על הוצאות שוטפות של הבית!!!!! הוצאות משותפות מה עושים???? משום מה אני מפחדת להשמיע קול ומסכימה לכל גחמה אוכלת את עצמי ושותקת והשאלה אם יש לי בכלל ממה לפחד כיום הסדרי הראיה שהיו מאדו מאוד חשובים לי הם בדיוק כמו שרציתי ובמלחמה כמו במלחמה תמיד יש מפסידים ובדר"כ זה הילדים מהש מאוד חשוב לי לחסוך מהם יצא לי ארוך ומבולבל מקווה שהובנתי אגב אני מהפורום רק שיניתי ניק ליתר בטחון מה

s h o o s h a

New member
מזונות - להגדיל כן או לא

את מדברת על סכום מזונות שנקבע בהסכמת שניכם עבור שני הילדים כש"המחיר" שאת משלמת עבור הסכום הנמוך יחסית הוא 'זכיה' באב לילדים ששומר על קשר ומקפיד על הסדרי הראיה עמם. בנוסף את מספרת על מערכת יחסים תקינה בינך לבינו למרות שלעתים את נדרשת 'לכסות' עליו ולהוציא כספים מכסך כדי שיוכל 'להתהדר' בנדיבות לבו. לענין הגדלת המזונות- הרי שתצטרכי להוכיח שקיים שינוי נסיבות מהותי בין מועד מתן פסק הדין למזונות לבין מועד התביעה להגדלתם של המזונות. מכאן עולה השאלה המאד פשוטה (לטעמי) האם שווה לך? האם שווה לך להסתכן באיבוד אבא טוב לילדים ובן זוג לשעבר שמשתף, בסה"כ, פעולה ואינו מהווה גורם מפריע או מטריד לחייך. לדעתי התשובה לשאלתך די ברורה לך ואני די מחזקת את ההרגשה שלך (ההרגשה שלי שזו ההרגשה שלך) שכדאי כרגע לא לנסות להעיר דובים מתרדמתם ולעורר מהומה על לא מאומה. יום טוב לכולנו ורגוע ושקט לכל הצפון

מרגנית2

New member
מסכימה שלא כדאי לפתוח מלחמה

חדשה. כי במלחמה יש גם מפסידים. ולקחת עורך דין ולהלחם זה לא פשוט וגם יקר. כמו שאמרת בשביל 500 שקל לאבד את החברות זה לא כדאי. אני מבינה שאת כועסת. על הכספים הקטנים. את יכולה לא לתת אותם. ושהוא יגיד לילדים - אין לי. אהבה של אבא לא תמיד תלויה במה קונים. גם לא אהבה של אמא.

למעלה