שאלה לי אל כולם....

MEIMIS

New member
שאלה לי אל כולם....

אני מארגן מסיבה... אז ככה יהיה בערך 40 איש לא כולם שותים באופן קבוע ויהיה האלכוהולים האלה: 1)ליקר קקאו לבן 2)ליקר קרסאו כחול 3)ליקר שרי (דובדבנים) 4)ליקר בננה 5)ליקר משמש 6)2 וודקה 7)ג´ין 8)רום 9)אייריש קרים 10)2 פינה קולדה 11)צ´ינזאנו אוראנג´ 12)גרנדין 13) בירות 2 חביות (10 ליטר) 14)ליקר פיזנג 15)ליקר קפה 16)ליקר פרנג´ליקו 17)2 טריפל סק 18) 2 חמוץ מתוק 19) ליקר אפרסק 20) 2 טקילה 22) קסשה השאר יהיה 1) 3 מיץ תפוזים 2) 1 מיץ אוכמניות 3) 4 קולה 4) 2 ספרייט 5) 1 מיץ עגבניות 6) מי טוניק 7) קופסת שימורים אננס 8) 2 סודה 9) 3 חלב שלוש אחוז 10) 5 שמנת מתוקה 11) ביטר לימון 12) ווסטרשר 13) לימונים + תפוזים הקוקטיילים שהולכים להגיש הם 1) סאן פרנסיקו (ג´ין, ליקר בננה מיץ תפוזים גרדין) 2)גן עדן (ג´ין, ליקר משמש גרנדין מיץ תפוזים) 3) לגונה כחולה (רום קירסאו כחול וסודה) 4) טקילה סאן רייז (טקילה מיץ תפוזים וגרנדין) 5) קוברה (ג´ין רום טקילה וודקה טריפל סק חמוץ מתוק ותפוזים) 6) לונג איילנד אייס טי ג´ין רום טקילה וודקה טריפל סק חמוץ מתוק וקולה) 7)מוחיטו (נענע רום חמוץ מתוק +סודה 8)מכונת סקס (אם יהיה ליקר שוקולד) 14) סקס על החוף (וודקה ליקר אפרסק מיץ תפוזים ומיץ אוכמניות) 15) הוו הוו (וודקה ליקר אפרסק מיץ אוכמניות) 16) קוסמופוליטן (וודקה מיץ אוכמניות ליקר טריפל סק ומיץ לימון) 17) וירג´ין מרי (ווסטרשר, טבסקו מיץ לימון מיץ עגבניות מלח פלפל) 18) בלאדי מרי(וודקה ווסטרשר, טבסקו מיץ לימון מיץ עגבניות מלח פלפל) 19) עין אדומה (בירה מיץ עגבניות טבסקו וחלמון ביצה) 20) בלאדי מריה (טקילה ווסטרשר, טבסקו מיץ לימון מיץ עגבניות מלח פלפל) 21) סווארים למינהם (אלכוהול (וודקה ג´ין רום טקילה ויסקי כל אלכוהול) וחמוץ מתוק) 22) מרגריטה( שאני חושב שאני יעשה כזה לכולם כמו פונץ כזה) (טקילה טריפל סק חמוץ מתוק) 22) קייפיריניה (קסשה לימון סוכר לימונים) 23) קייפירושקה (וודקה לימון לימונים וסוכר 24) פיז: 2 אלכוהול 1 חמוץ מתוק +סודה 25)מברג (סקרודרייבר) וודקה ותפוזים 26) קובה ליברה (רום קולה) 27) אלכסנדר (ג´ין ליקר קקאו 2 h&h) 28)בנשי (ליקר בננה ליקר קקאו 2 h&h) 29) בננה שוקולד (ליקר בננה ליקר קקאו 2 H&H) 30) גברת וורודה (ג´ין, גרנדין 2 H&H) 31) וייט ליידי (ג´ין טריפל סק מיץ לימון וחבון ביצה) 32)רוסי לבן (ליקר קפה וודקה וH&h) 33) רוסי שחור(וודקה וליקר קפה) 34) אורגזמה (ליקר קפה אייריש קרים h&h) 35) אורגזמה פרועה (ליקר קפה אייריש קרים h&h וודקה) השאלה עם כל החומרים יספיקו ל40 אנשים

marsala

New member
לדעתי זה יספיק

גם לשישים טייק איט איזי מאאאן נראה כמו באר מצוייד להפליא !! תעשו חיים ו... מה עם המרסלה?

מנדלסון

New member
נראה לי שהוא התכוון לזה שהוא רוצה

שתזמין אותו גם למסיבה! ואל תשכח אותי!!!

MEIMIS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הוספתי שמה עוד כמה דברים דיברתי עם המורה שלי והוספנו עוד קצת דברים

cloclo

New member
אולי אני לא רואה טוב... אבל

איפה הוויסקי??? אין לך אפילו בקבוק אחד של סקוטש? עזוב את כל הקוקטיילים שיכולת לעשות על בסיס וויסקי, אבל מה עם מי שסתם רוצה וויסקי? תמיד יש את הפסיכופט התורן (כמוני) שלא משנה כמה אלכוהול יש - רוצה את הוויסקי שלו. אל תאכזב אותו...

MEIMIS

New member
כן.. הוספתי ויסקי לרשימה...

פשוט חבל לי למזוג משהו נקי...

cloclo

New member
לא חבל למזוג משהו נקי, כל עוד

הוא טוב ואיכותי. סקוטש הוא בסיס לקוקטיילים רבים יותר מבורבון, אבל אין סיבה שלא תקנה את שניהם. לוויסקי פשוט המחיר לא בשמיים, אפשר למצוא בסביבות ה-60 ש"ח דברים נסבלים כשהם נשתים נקי, ובודאי מספקים כבסיס לקוקטייל.

MEIMIS

New member
מממ................................

מ.......................... חחח ויסקי זה פשוט יקר מידי וחבל לי למזוג משהו שישתו אותו ולא יהנו ממנו בגלל זה גם הליקרים שאני קונה הם לא ב12 שקל

cloclo

New member
יקירי, אתה מתחיל להסתכן...

"חבל לי למזוג משהו שישתו אותו ולא יהנו ממנו"?? אם כבר, אז קוקטייל זה בזבוז של וויסקי...
(אלא אם כן אתה קונה משהו ירוד במיוחד).

MEIMIS

New member
אני לא רוצה לקנות סתם...

וחבל למזוג ויסקי... תבין כל האנשים שיהיו במסיבה הזאת לא שותים בד"כ... פעם ב הם שותים... וגם לא בכמויות...

cloclo

New member
טוב... אם הם לא

שותים בד"כ אז תכין להם משהו צבעוני וחביב עם מטריות. ואני "תביני", לא "תבין".

MEIMIS

New member
בורבון עדיף לי לקנות?

על גבי ויסקי סקוטי או אירי.? אני אישית אהבתי בורבון...

marsala

New member
../images/Emo35.gifמרסלה רוטב לבישול../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חברים מה יהיה?? מיימיס לידיעתך מרסלה היא בסיס לכמה קוקטילים אקזוטיים לאללה אבל בזמן אמיתי (או לעניין זה כמעט כל בית ספר לבארמנים..) מעולם לא שמעו עליהם . רוצים דוגמא??

MEIMIS

New member
שאלה נוספת...

כל הבקבוקים והמיצים פה יספיקו לי להכנת 170 קוקטיילים... בערך...??

marsala

New member
יספיקו אל תדאג

כל עוד מקפידים על המידות ולא עושים בר "עשה זאת בעצמך" אלא ברמאן רציני שולט בעסק ולא מפריעים ומקשקשים לו, יהיה בסדר . בקשר למרסלה- הרצאה בהמשך..
יום ראשון בבוקר אחי אני אפילו לא אמור להיות ער עדיין........

למעלה