שאלה לי אל כולכם! מאיזה שיר/קטע לקוח הפתיח של התוכנית נקודת הג'ק?
P paradoxile New member 23/11/03 #2 אכן קטע חביב הוא של שושני מהיורשת(או היורשת לשעבר) בטח יש אותו גם לג'קי...מאחר והוא היה המתופף של היורשת לקטע עמצו אין לי מושג איך קוראים
אכן קטע חביב הוא של שושני מהיורשת(או היורשת לשעבר) בטח יש אותו גם לג'קי...מאחר והוא היה המתופף של היורשת לקטע עמצו אין לי מושג איך קוראים
P paradoxile New member 25/11/03 #4 ../images/Emo124.gif DR SHRAGA...REPORT IMMEDIATLY TO THE IMMERGENCY ROOM THERE"S A PATIENT WITH ACUTE HYORESHETIRITIS
../images/Emo124.gif DR SHRAGA...REPORT IMMEDIATLY TO THE IMMERGENCY ROOM THERE"S A PATIENT WITH ACUTE HYORESHETIRITIS
P PurpleGoat New member 25/11/03 #5 "הם" AKA ג'קי, רונן, אריאל, יניב והחבר החדש והסודי אכן בהפסקה מהופעות כי צריך לשנות את העיבודים מגיטרה קלידים לשתי גיטרות וכי למה זה? כי אפי עזב הממ אני חושבת שזהו פאק.. איך אני רוצה שתהיה כבר הופעה של היורשת.. געגועים עזים
"הם" AKA ג'קי, רונן, אריאל, יניב והחבר החדש והסודי אכן בהפסקה מהופעות כי צריך לשנות את העיבודים מגיטרה קלידים לשתי גיטרות וכי למה זה? כי אפי עזב הממ אני חושבת שזהו פאק.. איך אני רוצה שתהיה כבר הופעה של היורשת.. געגועים עזים