שאלה לי אלכם

world skater

New member
שאלה לי אלכם

אני בחופש הגדול (בהתחלה) נוסע לצרפת והולנד... יש שם מה לעשות (מבחינת סקט) יש שם סקיטפארקים? תגיבו זה חשוב...!!!

TIS

New member
יש

אני רק לא יודע איפה... מוצאים שם לפעמים באמצע הרחוב בריכה ושטויות כאלה. בקשר לסקייטפארקס שלמים אני ממש לא יודע...

Yuval Penny

New member
יש ועוד איך...

rotterdam יש 2 סקייטפארקים אחד indoor ואחד פתוח הפתוח יותר טוב{רמפות מברזל} מושלם,חינם,בלי קסדות ואם תסתובב בעיר רוטרדם תמצא גם הרבה ספוטים טובים פירמידה מגרנולית ברחוב גאמפים ברחוב וספוט מושלם של קרבים ומדרגות שנקרא-stalin park הכל חינם

LIQUIDNOIZE

New member
לוורלד סקייטר... מה אתה דפוק?!

מסילייה פראנס כאילו שיואו. טוני הוק 2 התחרות הראשונה תבדוק בWWW.SKATEBOARD.COM יש שם רשימת ספוטים מכל העולם. (הקטע של הדפוק היה בצחוק, תהנה)

sk8 for life

New member
LIQUIDNOIZE ידביל

זה לא מיסלייה זה מרסיי בצרפתית לא מבאתים פול אותיות ובומבא צור יש מלאה סקייטפארקים באירופה

world skater

New member
תודה לכולם... ויש עוד שאלה

עכשיו אמרו לי שאני נוסע לפריס בצרפת... שם יש? ובהולנד אמסטרדם? ודור עכשיו נסענו והיה ממש טוב... גנבנו ספסלים קטנים כאלה והבאנו מוזיקה לרחוב הראשי ואיזה אחת זקנה צעקה אלינו אז תחקנו אליה וממש הצבנתי אותה...

Gevakumon

New member
מקומות בפריס

לא יודע בקשר לפארקים אבל יש מן רחבה כזאת מול מגדל אייפל שאני זוכר שכשטסתי לצרפת לפני איזה 5 שנים היו שם המון סקייטרים, כשהולכים למגדל אייפל עוברים שם...

xflil

New member
אמת

זה נכון, הייתי שם לפני כמה חודשים אבל! אין שם מה לעשות.... משני הצדדים יורדות מדרגות (אל תדאגו, אתם לא תרפצו את זה) ולמטה לאורך יש איזה 4 מדרגות, לפי מה שאני זוכר, בקיצור זה שיעמום, פה עדיף אפילו לנסוע, אולי פשוט יהיה יפה לראות מה הם יודעים לעשות

לך ל

מרכז פופידור אתה תסתובב קצת אתה תקלוט מקום ממש ממש טוב ויש שם המון סקייטרים אני לא זוכר בדיוק אבל זה עגול כזה מעין מזרקה באמצע אני חושב ומסביב מלא מקום ליסוע ומדרגות וכאלה...

xflil

New member
מרכז פומפידו לא פומפידור ../images/Emo13.gif

אני לא זוכר מזרקה, אבל שיהיה
אולי בלה דה פנס יהיו מקומות מגניבים להחליק (דה פנס זה המקום הזה עם המבנה המרובע החלול באמצע נכון?

Yuval Penny

New member
באמסטרדם אין כלום

ברוטרדם זה כל הדברים הטובים ואם אתה נוסע בקיץ כל הפרו´ס באים לפארקים

world skater

New member
כן. אני נוסע בשבוע השלישי של החופש

הגדול אני נוסע ל 3 ימים בפריז ו4 בהולנד

xflil

New member
שמע, אולי אתם תצחקו עלי, אבל!

אם לא היית בפריז עדיין, ואם אתה לא מכיר את הרכבות התחתיות שם, אז תגיד עכשיו ואני אסביר לך בדיוק איך! והסיבה היא, שאנחנו הגענו למקומות כמו מפגרים כי לא ידענו איך משתמשים ברכבת התחתית, ולקח לנו יומיים בערך ללמוד אותה, אז אתה שם 3 ימים, אז תגיד ואני אסביר לך תצחקו תצחקו, בסדר... חחחח

למעלה