שאלה לי אלכם....

שאלה לי אלכם....../images/Emo41.gif

אם הייתה לכם האפשרות להחליף לשם אחר הייתם מחלפים? ואם כן לאיזה? --דעה אישית-- אני אישית לא הייתי מחליפה ת'שם שלי ואני אוהבת אותו כמו שהוא! אבל הרבה אנשים שבאו מברית המעוצאות היו שמחים להחליף את שמם ולהשתלב יותר בארץ! מה אתפ חושבים?

AeroSlash

New member
לא מזמן היה פה דיון על שמות..

בכל אופן, לי הייתה האפשרות להחליף את השם ואפילו העלתי את זה בדעתי עקב שיכנועים מסוימים מצדה של אמי ["את הולכת לחיות בישראל ויש לך שם שאפילו לא תמיד מצליחה לבטא ובלה בלה בלה" - הגזמה כמובן, אבל הבנתם את הנקודה]. אבל הבנתי בסופו של דבר שזה לא מתאים לי, השם שלי די מעפן [לפחות לדעתי] והשם משפחה עוד יותר [כמובן, לדעתי] אבל זה מה יש. אולי בעתיד, עקב נסיבות שונות כן, אבל כרגע, הנסיבות לא מכריחות אותי ואני לא רוצה להחליף את שמי. זה חלק מהזהות שלי, מה לעשות. אלו שכן מחליפים את שמם - שיקולים שלהם. אני בטח לא הולכת לשפוט אותם.

Mis Anna

New member
אממ

אם אמא שלך לא מצליחה לבטא אותו אז למה קראה לך ככה?? ואיך קוראים לך?

AeroSlash

New member
אמרתי שהגזמתי :]

חוץ מזה שאמא שלי ממש לא רצתה לקרוא לי ככה. שמי הוא אלה והשם המלא עדיף שלא תדעי, הוא מעפן יתר על המידה

d d s s

New member
א- אחלה חתימה

ב- אני לא הייתי. אומרים (כידוע) שמישמשנה את שמו משנה גם את גורלו ואת האישיות שלו. אני אישית עדה לכך בגלל חברה שלי ששינתה את שמה כמה וכמה פעמים וכך גם השתנה האופי שלה. גלינה- גלי- גלית. (יש קשר אבל עדיין). בכל אופן, אני לא הייתי בגלל שהשם שלי הוא בסדר מבחינתי והוא נורא מתאים לי ולאופי שלי. קצר, נחמד, דיי מצלצל וקל לזכור. אז למה לשנות מושלמות שכזאת?

the freaky girl

New member
לא, זה שיר הא"ב העברי..

שרנו את זה בכיתה א', אני הייתי כ' [זה כן] וידיד שלי [אנטון] היה ל' [זה לא].. אחח.. נוסטלגיה.. לא ידעתי שהיה סדרה על זה....

Natalila

New member
מממ

אני רוצה לשנות את השם שלי (נטליה) לנטלי - משמע להוריד אות אחת בלבד וזה מהסיבה הפשוטה שהשם החדש יהיה יותר קליט... למרות שזה רק באופן פורמלי כי כולם מזמן כבר קוראים לי נטלי או נטשה... אף פעם לא נטליה...

AeroSlash

New member
סתם שאלה,

אם במילה כולם כבר כולם לך נטלי/נטשה, למה לך לשנות? כאילו, מה אכפת לאנשים מה כתוב לך בת.ז.? חצי מהאנשים הקרובים אליי עד לא מזמן לא ידעו את השם המלא שלי [וטוב שכך].

Natalila

New member
רק בגלל זה

כי לפעמים וקרה לי לא פעם שמיליתי מסמך חשוב שצריך להתאים בדיוק למה שכתוב בת.ז או דרכון ומתוך הרגל כתבתי נטלי ואז היו לי בעיות
אז בשביל להקל על חיי חחח

the freaky girl

New member
האאאאאאא:)

אני לא הייתי משנה, אבל שינו לי.. מה שכן אני משנה חזרה, כי אני אוהבת את השם המקורי שלי [נו, איך לא?
] שזה כמובן אנסטסיה, והעובדים המטומטמים במשרד הפנים [@#$%^@#$%$#@#$%^
]... טוב, גם ככה כולם קוראים לי נסטיה..:) נושא רגיש...:|
היה לנו כבר דיון כזה פעם [כפי שאלה ציינה לפניי], ושם יותר פירטתי..:) בכל מקרה, אני לא מאמינה בשינוי השם כדי להתאים לארץ למשל, או להתאים לחברה כלשהי [או כת.. מי יודע..
]...

T a u r u s

New member
בעיקר משיקולים פרקטיים

שמי אנטון, אך מזה שנים שאני נקרא גם נתן. באיזשהו שלב אעברת את השם גם במסמכים.

למעלה