שאלה לי אלכם/ן

שאלה לי אלכם/ן

כשאתם רואים בחורה שמתלבשת מאד צנוע , לפי כל גידרי הצניעות המוחמרים.. מה אתם חושבים עליה, כאילו עוד אחת דוסית? או שאתם מעריכים אותה?....

כשאני רואה בחורה כזאת . . .

אני חושב לעצמי... איזו בחורה שמדעיכה את כל היופי הנשי שהיא יכולה לעשות לעצמה ולא הייתי רוצה אחת כזאת, אך מצד שני אני מצדיע לה ואומר כל הכבוד לה, באמת אשריה!

חיהchaya

New member
צניעות זה לא בהכרח...

"מדעיך את היופי הנשי" בדיוק להפך ! (ואני לא מדברת על אילו שמגזימות ולא מטפחות את עצמן, כי זה כבר מוגזם)

holy shit 185

New member
אני מעריך אותה מאוד!

אם יש פה אחת כזאת שרואה את דברי, תקשיבי: כל הכבוד לך!! שימי זין על כווווול החברות שלך ותמשיכי להיות צנועה כמו שצריך ותתגאי בעצמך!

הרסת את כל מה שאמרת . . .

התחלת לשבח יפה עד שניסית להיות קצת `גבר` עם המילה ... היא פשוט לא היתה במקום. מה גם שגם אם היא תרצה לשים ... מה שאמרת היא פשוט לא יכולה... אין לה! /tapuzforum/images/emo13.gif

holy shit 185

New member
תקשיב.

אתה חושב שאם אני אומר לך `שים זין` זה אומר שאתה ממש צריך לשים את שלך??

זה תלוי מאוד...

יש כאלו שלבושות לפי כל גדרי הצניעות המוחמרים כמו שקראת לזה, בלי טיפת מחשבה על מה שהן שמו על עצמן ובלי מודעות בכלל לטיפוח (שהוא חשוב יותר מכל דבר בנושא הזה). כאלו נשים אני לא מעריכה כי אין להן שום נסיון עם עצמן, זה ממילא לא מעניין אותן. טיפוח לא נוגד את הצניעות והוא מחויב, לדעתי בכל אופן. לעומת זאת יש כאלו שאת רואה שהכל מותאם אצלן, שיש המון השקעה במה שהן לבשו אבל בכל זאת את לא יכולה למצוא עליהן פרט שהוא לא צנוע. כאלו אני מעריכה, שהן מודעות ורוצות להראות טוב אבל יודעות לשלב ולא מוכרות את העולם הבא שלהם בשביל זה.

למעלה