שאלה לי אליכן

מצב
הנושא נעול.
שאלה לי אליכן

שאלה לי אליכן
אם אני מעוניינת לתרום בציות מה ההליך שעליי לעבור?????? אני ילדתי גם לאחר שנים של טיפולים וכעת מעוניינת לתרום בציות גם אם ידרש מצידי להזריק בכדי להגביר את הכמות. אני יותר מעוניינת בגלל שחברתי זקוקה נואשות לביצית אבל כמו שהבנתי כבר מפורום שכן (פוריות) שלא ניתן להעביר ביצית באופן אישי. ספרו לי על כך, מה ניתן לעשות?

שרון123

New member
כדי לתרום בייציות

שאלה לי אליכן
אם אני מעוניינת לתרום בציות מה ההליך שעליי לעבור?????? אני ילדתי גם לאחר שנים של טיפולים וכעת מעוניינת לתרום בציות גם אם ידרש מצידי להזריק בכדי להגביר את הכמות. אני יותר מעוניינת בגלל שחברתי זקוקה נואשות לביצית אבל כמו שהבנתי כבר מפורום שכן (פוריות) שלא ניתן להעביר ביצית באופן אישי. ספרו לי על כך, מה ניתן לעשות?
כדי לתרום בייציות
את חייבת להיות מטופלת פוריות בעצמך. אם את לא מטופלת בעצמך, החוק בארץ כיום לא מאפשר לך לתרום. אם את כן מטופלת פוריות(IVF), אני מניחה שאת רק צריכה להגיד לרופא שמטפל בך שאת מעוניינת לתרום את הבייציות שישארו לאחר ההחזרה שלך. כל הכבוד לך על המחשבה

לתרום ביציות לאחר החזרה../images/Emo35.gif

כדי לתרום בייציות
את חייבת להיות מטופלת פוריות בעצמך. אם את לא מטופלת בעצמך, החוק בארץ כיום לא מאפשר לך לתרום. אם את כן מטופלת פוריות(IVF), אני מניחה שאת רק צריכה להגיד לרופא שמטפל בך שאת מעוניינת לתרום את הבייציות שישארו לאחר ההחזרה שלך. כל הכבוד לך על המחשבה
לתרום ביציות לאחר החזרה

למיטב ידעתי, לא ניתן לתורם ביציות לאחר החזרה מסיבות טכניות. התרומה חייבת להתבצע עם השאיבה, מאחר שעוברים מוחזרים הם בני יומיים לפחות וביציות לא יכולות לשרוד תקופה כזו ללא הפריה.

שרון123

New member
התכוונתי....

לתרום ביציות לאחר החזרה

למיטב ידעתי, לא ניתן לתורם ביציות לאחר החזרה מסיבות טכניות. התרומה חייבת להתבצע עם השאיבה, מאחר שעוברים מוחזרים הם בני יומיים לפחות וביציות לא יכולות לשרוד תקופה כזו ללא הפריה.
התכוונתי....
כניראה שלא ניסתי טוב את המשפט. התכוונתי שיתרמו את הבייציות שישארו, לא על ציר הזמן, אלא מבחינת כמות. שיתרמו את הבייציות שהיא לא צריכה, כי היא לא משתמשת בהן בעצמה... מבחינת התיזמון אין לי מושג...

סביון1

New member
שרון כבר ענתה לך על השאלה, אז אני

כדי לתרום בייציות
שרון כבר ענתה לך על השאלה, אז אני
רק רוצה להגיד תודה רבה ושאני מאד מעריכה נשים כמוך.

ayoosh

New member
שלום, ברכה הבאה וכל הכבוד ../images/Emo140.gif

שאלה לי אליכן
שלום, ברכה הבאה וכל הכבוד

על הדאגה לחברה...! מעבר למה שכתבו לך כבר לגבי החוק בארץ. בארץ כמעט ואין בכלל תרומת ביציות (נדיר מאוד מאוד). ורובנו ככולנו- מטופלות בחו"ל. מה שכן שמעתי הוא שיש אפשרות לנסוע לקליניקה בחו"ל לטיפול ביחד- תורמת ונתרמת- אני לא בטוחה שזה רלוונטי לגביכם- אבל רק שתדעו את וחברתך על האפשרות. וכמו מיסיונרית טובה- איך אפשר בלי להציע לך ליידע את חברתך על הפורום ה
י שלנו...

הרמוניה

New member
גםבארץ יש תרומות-אני יודעת שבמדיקל

שאלה לי אליכן
גםבארץ יש תרומות-אני יודעת שבמדיקל
בהרצליה יש לפעמים נשים שרוצות לתרום. אולי זה פחות מצליח כי היום הרופאים הרבה יותר נזהרים בכמויות ההורמונים שנותנים לנשים בטיפולים ומכאן שכמות הביציות קטנה יותר ומתחת לכמות מסוימת-לא תורמים (האישה צריכה כמובן את הביציות עבור הטיפול של עצמה). אם את מתכננת לחזור לטיפולים-שווה לבדוק איתם (אני מבינה שבוצ'ן הוא מנהל יחידת הIVF שם) הרמוניה

מצב
הנושא נעול.
למעלה