מה אתן אומרות... האם הפעם הראשונה צריכה להיות לדעתכן אם מישהו שאתן באמת אוהבות או שזה יכול להיות כל אחד...סתם אחד שהכרתן... איך זה משפיע עליכן מבחינת המיניות שלכן ומה זה אומר לגביכן?
התנאי היחיד שלי, זה שזה יהיה מישהו שאני סומכת עליו ומרגישה בטוחה איתו וקרובה אליו. פעם היה לי את הקטע של "רק עם חבר רציני, מישו שאני באמת אוהבת בלה בלה בלה", כיום אני חושבת שאני מבינה שזה לא חייב להיות ככה, העיקר שאסמוך עליו.
שאוהבים. אני עדיין חושבת כך, אבל זה נכון לגבי. זה שונה אצל כל אחת. הכי חשוב שזה יהיה עם מישהו מפנק ודואג. יש כאלה בשפע ולא צריך אהבה בשטח בשביל זה. הבעיה שאת לא תמיד יכולה לדעת אם הוא כזה.
לא תמיד סקס מ"אהבה"....הוא הסקס הנכון. לפעמים יכול להיות ידיד טוב, או אדם שאת סומכת עליו והוא בעל ניסיון, כי, תודי, מישהי בתולה לא תעדיף מישהו עם סבלנות?? ולא איזה חבר מתלהב שירצה להכניס ו"לכבוש"??? אגב, אם את עדיין בהתלבטויות, סימן שאת לא מוכנה לזה גפ עם מישהו שהוא לא חבר שלך..אלא כל אחד שלא יהיה. כשתהיי שלמה עם זה, זה יבוא לך לבד. תהני....זה אחלא של דבר
תמיד כולם אומרים (הרוב לפחות) שפעם ראשונה צריכה להיות מאהבה... וחבר שאתם ביחד הרבה וזה... אני חושבת שזה צריך להיות עם מישהו שאת סומכת עליו, מישהו שאיכפת לך ממנו... שיעשה את זה באהבה... אבל לא בהכרח מאהבה. שאת מרגישה בנוח, עם מישהו שאיכפת לו.