שאלה לי אליכן...

c a t y

New member
שאלה לי אליכן...

מה הן המידות הסטנדרטיות של צעיף? אני מתכוונת לצעיף שמחזיקים בידיים ולא לזה שקושרים באגן

רזלה

New member
יש כמה דרכים למדוד

זה בהחלט תלוי בגובה שלך. אם את מ-165 ומעלה את יכולה שהוא יהיה ברוחב מטר ועשרה. אם פחות מזה, עדיף מטר או 90 ס"מ. לגבי האורך - את צריכה למדוד את הגובה שלך מהכתפיים עד הקרסוליים ולהכפיל בשניים. זה יוצא בערך 2.5 מ'. או לחילופין, לפרוש את הזרועות לצדדים למדוד את האורך הזה, ולהוסיף עוד מטר אחד (חצי מטר מכל צד) צעיפים ארוכים לדעתי נשרכים על הרצפה, מסתבכים ברגליים ויכולים להפריע בריקוד. קמליה רוקדת עם צעיף יחסית צר - כ-80 ס"מ ומאוד אוורירי. בהצלחה יעל

c a t y

New member
יופי..תודה על התשובות

אשמח לשמוע עוד סברות בקשר לצעיף

ציעיפי אורגנזה

הצעיף שקמליה רוקדת אתו עשוי מאורגנזה , מדהים ביפיו וצר מאוד. קניתי אחד ממנה ואני יכולה להגיד שכל תנועה שעושים אתו נראת יפה מאוד ומיוחדת. מומלץ מאוד. אפשר להשיג כאלה אצל דורית מארבסק

ו ר ד 11

New member
צעיף אורגנזה מתאים לריקוד

או לתנועה שהצעיף מתנועע או זרימתו איטית. הצעיף הזה נותן אווירה. וויזואלית הוא נראה יפה. לריקודים אינטנסיביים צעיף מסוג אורגנזה לא יעשה את העבודה.

ו ר ד 11

New member
ה"תגובה" של הצעיף איטית

כשאת מניפה את הצעיף האוויר החזרה שלו למטה איטית אם הריקוד הוא אווירה אז זה מתאים אם את רוצה להתקדם לתנועה אחרת זה פשוט לוקח זמן. אלה הם תכונות צעיף אורגנזה.

למעלה