שאלה לי אליכן...

נירה63

New member
שאלה לי אליכן...

מה קורה איתכן בכל הקשור להיכרות עם גברים? במילים אחרות האם לא חוששות להכניס גבר חדש לחיות בבית? ולמה אני שואלת? אני בקשר מדהים עם אדם שהוא אהבתי הגדולה...אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיי...ובאמת מתנה יקרה הוא עבורי....בכל תחום ותחום הוא הכי הכי עבורי...ובכל זאת כל אחד חי בביתו הוא...ויש בזה קושי מסויים,.. מצד שני שנינו זקוקוים למרחב של ...לא כל הזמן להיות ביחד. האם זה נורמלי לפי דעתכם?

לנירה

קודם כל חדשה פה........ את מדברת פה על קשר מדהים והכל טוב ויפה........(מחזיקה לך אצבעות שימשיך כך).....בכל מקרה, מנסיון.....הכל טוב ויפה כל עוד לא חיים יחד תחת אותה קורת גג כי אז בהחלט כל הדברים הקטנים באים לידי ביטוי וצפים החוצה..........וזה כמו כל דבר יכול ללכת לשני כיוונים......מן הסתם. אם טוב לכם במצב הנוכחי אז למה לשבור ולנסות דברים אחרים.........שיכולים אולי להרוס, בסופו של דבר הביחד אומר המון, כמו שאמרת המרחב של כל אחד חשוב לאין ערוך, ואני לא יודעת אם יש לך ילדים....אבל אם כן הם זקוקים להכנה לא קטנה...ותזכרי דבר אחד......אם יש ילדים כשהסיפור ביניכם יגמר.......(ושוב הלוואי ולא לעולם) האיש שלך לא יראה אותם שוב לעולם, זה לא כמו אבא שממשיך לראות אותם....... אני חושבת שנתת לעצמיך את התשובה בגוף השאלה......אם את שואלת סימן שאת לא שלמה עם זה בעצמיך.......אז אולי שווה לתת לזה עוד זמן.....וכן זה בהחלט נורמלי לא להיות כל הזמן ביחד...... בכל מקרה ראיתי שלשום איזשהו סרט שהיה שם משפט ששווה לאמץ "לפעמים אתה נופל מגשר ובדרך למטה אתה צריך לגדל כנפיים וללמוד לעוף או ש........" ב ה צ ל ח ה

אiסי

New member
מצטרפת לדעתך ../images/Emo45.gif

אהבתי את המשפט מהסרט אפשר לאמץ?

חנוכה 98

New member
לדעתי זה מאד נורמאלי

ול רק בגלל שאת או אולי גם הוא עברו את הליך הגט. מוזר אבל נכון, אחרי הגט הרבה דברים לא חוזרים להיות כפי שהיו לפני כן. ואולי הקושי הזה הוא רק זמני. אולי אתם צריכים עוד זמן עד שתהיו שניכם בשלים מספיק לעבור ולגור יחד. גט בהחלט יכול להשאיר מין צלקת שלא נעלמת מהר ובקלות והכוונה לרגשית לדברים שעברת. כך שלדעתי זה נורמאלי וטבעי ופשוט תזרמי עם זה. תני לזמן לעשות את שלו ותראי שהכל יפול על מקומו בשלום וכמו שצריך. בהצלחה

למעלה