שאלה לי אליכן...

natali_rh

New member
שאלה לי אליכן...

כבר ממש מזמן חשבתי על פונדקאות, ובמקרה שלי מהצד של הפונדקאית. אני אחת מאלו שמספיק קרבה של חצי מטר לזכר ואני בהריון הרופא שלי טוען שאני מאזנת את האחוזים לאלו שלא מצליחות להרות. בעקבות קיטורים של חברה שפחדה שלא תצליח להרות (עוד חודש יולדת) הבטחתי שאהיה לה פונדקאית. אני מאמינה שפונדקאות היא מצווה, בטח לאחת כמוני שרוב ההריון ממש נהנית ממנו ומאמינה שהייתי יכולה לעבור את התהליך הזה למען הענקת הדבר הכי נפלא בעולם למי שלא זכה לזה -תינוק. מהם התהליכים, מה הדרישות ?

נטלי ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

הדרישות העיקריות הן שלא תהיי נשואה, שתהיי בת 23-38 ושיהיה לך לפחות ילד אחד. האם את עונה על הקריטריונים הנ"ל ? אם כן, תצטרכי לעבור אבחון פסיכולוגי, לעבור בדיקות רפואיות (בדיקות דם, בדיקות גניקולוגיות וכו´), להביא אישור מהמשטרה על העדר תביעות פליליות ועוד כל מיני דברים בירוקרטיים. אם יש לך עוד שאלות - בבקשה !

natali_rh

New member
עצוב לי לשמוע שבעלי היקר הוא מכשול

טוב בקטע של בעל אין מה לעשות....

natali_rh

New member
תודה והכי חשוב...

בהצלחה לכולכן, שתצליחו להשיג את כל רצונותיכן. לנותנות ולמקבלות

תודה לך !

חבל שנשים כמוך שרוצות לעשות את זה לא יכולות רק בגלל מגבלות החוק, אבל זה מה יש...

מירבי*

New member
ברוכה הבאה נטלי ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כפי שהבנת החוק לנשיאת עוברים באמצעות פונדקאות אוסר על הפונדקאית להיות נשואה, הסיבה היא הלכתית, אישה נשואה שנושאת ברחמה עובר שלא מזרע בעלה יולדת בעצם ילוד במעמד של "ממזר", כמובן שגם הביצית לא שלה, להלכה יש נטיה לעתים לא לראות את כל התמונה המלאה. יישר כח על הרצון ועל הרגישות הרבה שאת מפגינה, חבל מאוד שאין אפשרות לקיים בכל זאת את התהליך כשהפונדקאית נשואה.

למעלה