שאלה לי אליכן.

שאלה לי אליכן.

אני לא יודעת אם אני בפורום המתאים, ואם לא - אשמח אם תעבירו. אני נערה, בת 18 אוטוטו. ושומרת על בנות מקסימות (בייביסיטר) שאחת מהן בת 5 וחצי, כבר בכיתה א'. במהלך כמעט השנתיים שאני שומרת עליהן, שמתי לב שהילדה פשוט נוגעת בעצמה, בלי הפסקה. היו פעמים שישבנו וראינו טלוויזיה, והיא שוכבת על הספה ונוגעת בעצמה, ומתחילה להתנשף. השאלה שלי, בתור אמהות, הייתן מעדיפות לדעת דבר כזה? או שלא.?

ברוכה הבאה.

בתוא אמא הייתי רוצה לדעת כזה דבר כדי להסביר לבת שלי איך לנהוג במקרה והיא רוצה לגעת בעצמה.הייתי רוצה לדעת כל דבר שקורה עם הבת שלי כשאת משגיחה עליה. איך את מגיבה כשאת רואה אותה עושה את זה?

ספיישיל

New member
"מעדיפות לדעת דבר כזה"

לידיעתך,השאלה לא לגמרי "במקום" (אם אפשר לומר זאת כך...כמה דקות אני מחפשת מה המילה המתאימה) ואני אסביר: ילדה שמתנהגת ככה בטלויזיה (ששם היא מרגישה שהיא מרוכזת לשחק עם עצמה) גם האמא בבירור (או שלא) יודעת שהבת שלה יש לה מנהג כזה.. הילדה לא יודעת בדיוק מה היא עושה.רק אנחנו כמבוגרים מבינים. ברור מדברייך שאת מבינה מה היא עושה ומובכת מזה. בטוח שאת לא לגמרי יודעת מה לעשות בעניין.(להעיר או לא?) ראשית,תירגעי.יש התנהגות כזו בגילאים כאלה. תיפני לאמא תשתפי אותה. אני מניחה שזו סוגיה קצת מביכה לדבר עליה עם האמא. אני בטוחה שלאמא יהיה מה לומר לך, איך לנהוג עם ה"עניין".....

למעלה