שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

כל הזמן אני שומעת אנשים אומרים שצריך להשקיע ולהשקיע הרבה בקשר עם הבן זוג: האם ההשקעה היא השקעה כספית? למה הם מתכוונים כשהם אומרים להשקיע? (אנא, תנו דוגמאות) האם זה שאני מרגישה שאני משקיעה זה מספיק ?

להשקיע...

מבחינתי לא מדובר בכסף, למרות שיש אנשים שבהחלט ימדדו את ההשקעה בכסף... להשקיע זה להמשיך לדאוג לשלומו של זה שלצידך, להמשיך להיות איכפתית לדברים קטנים כגדולים. לא לתת לשגרה ההכרחית לחיות ללא הפרעות. זה על קצה המזלג.

לא לתת לשגרה ההכרחית לחיות ללא הפרעות

ואוו,משפט חזק ונכון!!! אסור לתת לשגרה לחיות,בכלל,זה פשוט אסור!!! ד"א אני מבינה שגם את בדרך לחגיגות שנתיים,גם אני,אולי נחליף רעיונות..? אשמח לשמוע על רעיונות מקוריים. מה התאריך של השנתיים שלכם?

זה לא שאסור לה לחיות.

שיגרה זה טוב. זה חמים, מנחם, מרגיע. זה מצב בטוח לגדול בו. אבל צריך מדי פעם להפר את השלווה באופן מכוון
אנחנו נחגוג שנתיים ב21.6.2007. לא יודעת אם נעשה משהו. עם שביתת הסטודנטים האריכו לי את הסימסטר, מה שאומר שבדיוק בתקופה הזו יהיה לחץ גדול ביותר... מה את מתכננת לעשות?

חגיגות השנתיים

אנחנו חוגגים ב7.6.2007 את השנתיים,אין לי כ"כ הרבה תכינונים,אבל במקרה יצא שאני עובדת באיזור המרכז ביום הסטודנט,ויש שם הופעות של כל מיני אומנים (סנרגיה,מוש בן ארי ועוד) ואנחנו נהיה יחד באותו ערב,אז לדעתי אפילו אפשר לקורא לזה חגיגה,העיקר שנהיה יחד. אבל האמת היא שאני לא יודעת מה לתת לו בתור מתנה לשנתיים.... יש לך רעיון בשבילי? את רוצה להגיד לי שלא תמצאי זמן בין המבחנים לחגוג איתו..? את חייבת..! שנתיים זה לא זמן מועט,חייבים לחגוג אותו. אשמח לשמוע מה את מתכננת? חוץ מללמוד.

מתנות לתאריכים זוגיים, מבחינתי,

הן מתנות לשנינו. אז אני מחפשת משהו ששנינו נאהב. עשיתי לנו מנוי לקאמרי קניתי חלוקי רחצה תואמים עם הכינויים שלנו על הגב הכנתי אלבום עם הדברים שקשורים לשנינו וזכרונות שאנחנו אוהבים להזכר בהם. הכנתי דיסק עם השירים שהקדשנו אחד לשנייה. אני הולכת על כיוון של בילוי אהוב משותף או מתנה ששנינו נשתמש בה.

יפה לך...

אהבתי את הרעיון של הקישור של השנים עם הזוגיות...,אבל חלוק עם הקדשה כבר קניתי לו ליומולדת,האמת היא שלצערי אין לנו כ"כ הרבה תמונות רק לא מזמן קנינו מצלמה,אנחנו אומנם מתעדים כל צעד ושעל שלנו אבל עדיין זה לא נראה לי כ"כ,אני מחפשת משהו מקורי,שונה... אני מקווה שאני אמצא משהו.

INVINSIBLE

New member
השקעה..

משדה מחשבתי... ההשקעה בבן הזוג היא כל דבר שתגרום לו הרגשה טובה וכיף בזוגיות, כל דבר שרואים שיעשה טוב על הנשמה של הבנאדם. להשקיע - זה לחשוב על בן/בת הזוג וגם לעשות משהו כדי להראות את ההערכה

למעלה