שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

מישהו מכם היה יכול לחיות היום בלי אינטרנט? ואני כבר לא מדברת על החשיפה הענקית למידע ורסטילי, וגם לא על ההיכרות עם אנשים שללא האינטרנט לא הייתי זוכה לפגשם (ברשת וגם אחד על אחד), אלא גם על כל ההתנהלות היומיומית. שירותי בנק , בדיקה יומיומית של החשבון, תשלומים וכד´, שרות 144- הזמנת כרטיסים למופעים וקולנוע, רכישת ספרים (כן במיתוס הכי זול) בירור לגבי מזג האויר, אינפורמציה לפני נסיעה לחו"ל, מפות, מפות ערים בארץ ובחו"ל, שלא לדבר על האי-מייל, נכון שיותר רומנטי לקבל מכתב ריחני, אבל האי-מייל מהיר, חוסך את היסורים וההמתנה לדואר היומי... ואיפה כדאי הכי לקנות טלביזיה, DVD וחופשה בחו"ל? באינטרנט כמובן, ולהוריד קיבצי מוזיקה? מהאינטרנט כמובן...ובדיחות וסיפורים - עולם קטן ואינטימי נהיה לנו - הרבה בזכות האינטרנט. קראתי לא מזמן שהשימושים היום באינטרנט עדיין לא מיצו 20% מהיכולות - יש למה לצפות.

שקדי

New member
תשובה תמציתית משהו........

לא................
ערב טוב חונה´לה..................

אורניהו

New member
../images/Emo116.gif../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo73.gif../images/Emo48.gif../images/Emo19.gif

+מחשב.כל הדברים שאני אוהב.

magy

New member
../images/Emo169.gif../images/Emo170.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif

+
גם אני אוהבת......

אשור

New member
שמעיה לטיף וצבי הירש הסתדרו

גם בלי אינטרנט ,שלא לדבר על גברת קרידי ושרה פלצמן.

אורניהו

New member
גברת הנדלסמן הסתדרה גם בלי מכונת...

כביסה.האבא שלי היה מסדר בתחתית הדוד בחצר את העצים,ומדליקם.אמא הכניסה את כל הכביסה הלבנה,סדינים,מצעי הכותנה וכל הכביסה הלבנה לדוד הגדול שהיה מפויח כהוגן מבחוץ..ככה זה התבשל בדוד כמה שעות.אחר הצהרים סחיטה ביד,ושטיפה.ותלייה ברוח על חוט הברזל בחצר,,וזה היה יוצא לבן..משהו.את הכחול כביסה כבר הזכרנו,אז בלי...במכונות של היום,לא יוצאת הכביסה ככה!זה בטוח.

שקדי

New member
אילו..................???

השארת אותנו בפיות פעורים המשך יבוא????

magy

New member
אגב, התערוכה הייתה משוווווו

חבל שלא יכולתי לסרוק תמונה מסויימת............ צללית של גבר....עומד ......בפרופיל........ בעת מנוחה............ מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שקדי

New member
אבל אני בטוח..........

שבלעת אותה.............בעיניים עצומות לרווחה.........

magy

New member
כעת, מאוחר ../images/Emo3.gif

כבר עשיתי משהו מהראש......

למעלה