שאלה לי אליכם................................

שאלה לי אליכם................................

איך התוכנית השפיעה / משפיעה על חייכם ( אם בכלל).
ואם כן - אילו שינויים עשיתם?
עם איזו מהמשתתפות הכי הזדהתם?
ממי סלדתם?
נניח ותהיה תוכנית כזו בארץ - הייתם הולכים?
מי לדעתכם ראוי להנחות אותה?

Nadav נדב

New member
../images/Emo26.gif

איך התוכנית השפיעה / משפיעה על חייכם ( אם בכלל) - מספקת לי בידור קבוע עם ההליכון 5 ימים בשבוע (כשאני מספיק לצפות) - וגרמה לי לשמוח שאני לא אמריקאי. ואם כן - אילו שינויים עשיתם? הלכתי יותר על ההליכון. סתם סתם - קיבלתי איזושהי זווית ראייה אחרת על צרות של אחרים וגם על התמודדות אישית שלי עם מצבים שונים בחיים. עם איזו מהמשתתפות הכי הזדהתם? אנדי וקים - מכיוון שהן היו הנשים עם הכי הרבה לב ונשמה שם - ובכל זאת הבנות בבית הכי שנאו אותן וחברו מאחורי הגב שלהן בהתחלה. גם ג'ניפר מעונה 1 (הזאתי שעמדה להתחתן) היתה מווווווווווותק
- לא ממש הזדהיתי איתה, אבל היא שבתה אותי
ממי סלדתם? את האמת, שמרוב הבנות בבית - רובן פשוט חבורת פדלאות בכייניות שלא מסוגלות לקחת את עצמן בידיים. הכי צרמו לי הגועליות שכנראה חשבו שהן עושות טובה למישהו בכך שהן שוהות בבית והתנהגו בגועל כלפי הבנות האחרות/המאמנות (AKA דבורה, כריסטין וקאסי מהקאסט המקורי של עונה 1, כריסטין נערת החווה, ניאנזה, דניס) או הבכייניות הכרוניות (קאסי/דולי פרטון, רנה, רייצ'ל) נניח ותהיה תוכנית כזו בארץ - הייתם הולכים? יש גבול לכל תעלול. מי לדעתכם ראוי להנחות אותה? רק לא אורנה דץ. בבקשה.

niva99

New member
ווקשה

- התוכנית נתנה לי פוש ללכת וללמוד משהו שתמיד רציתי. - הזדהתי עם פי ג'יי ( שמחת החיים שלה והרצון להתנסות ולחוות), עם איימי ( אהבתי את הראש לה). - סלדתי מדבורה השקרנית והמיזנטרופית, מפנלופי , מניאנזה הצבועה, מספיק להפעם. - אם התוכנית היתה משודרת בארץ סביר להניח שלא הייתי הולכת ( שונאת חשיפה). - בארץ הייתי מצרפת להנחיה את נאוה ברק ( אישיות נעימה ואסרטיבית) עם רפי קרסו ( איש אשכולות ).

שרי48

Well-known member
../images/Emo26.gif

איך התוכנית השפיעה / משפיעה על חייכם ( אם בכלל): התוכנית, מלבד היותה מעניינת ומסקרנת (הצצה לחייהם של אחרים) בהחלט השפיעה ומשפיעה עלי. ואם כן - אילו שינויים עשיתם? "ירדו לי כמה אסימונים" בקשר לסיבות שאני מרגישה כך או אחרת ולהתנהגות שלי במקרים מסוימים. למדתי את ערכה של הסליחה וההתפייסות, של פחות להאשים אחרים במה שקורה לך, לתת ללא ציפיה לקבל תמורה או הערכה ועוד ועוד. כמעט מכל "מקרה" ניתן ללמוד משהו על עצמך. עם איזו מהמשתתפות הכי הזדהתם? הרחמים, שהוא רגש מאד חזק אצלי, גוברים על ההזדהות, ולכן אמנה את הבנות שהכי ריחמתי עליהן והן: ג'ניפר, ג'וסי, רייצ'ל וקאסי. ממי סלדתם? מדבורה, מניאנזה, מתרזה ומקימברלי. נניח ותהיה תוכנית כזו בארץ - הייתם הולכים? פעם, כשהורי היו בחיים - לא. היום אני חושבת שכן. מי לדעתכם ראוי להנחות אותה? ורדה רזיאל ז'קונט??? יחד עם אמנון ז'קונט? (סתאאאאם) לא יודעת. חג עצמאות שמח לכולם

הרבה זמן לא הייתי כאן ../images/Emo178.gif

איך התוכנית השפיעה / משפיעה על חייכם ( אם בכלל). בטח השפיעה.. שיניתי שעות עבודה בגלל השעה האידיוטית שהיא משודרת בה
ואם כן - אילו שינויים עשיתם? הרגע עניתי
עם איזו מהמשתתפות הכי הזדהתם? מהבית החדש? אולי בתאני.. ממי סלדתם? דניס! היא נוראית! נניח ותהיה תוכנית כזו בארץ - הייתם הולכים? ברור מי לדעתכם ראוי להנחות אותה? אני. אחרי שאלמד אימון אישי במהרה בימינו אמן..

../images/Emo42.gif

איך התוכנית השפיעה / משפיעה על חייכם ( אם בכלל).
פעם היא הייתה עוזרת לי יותר.. לא יודעת בלי לשים לב הייתי לוקחת ממנה כלים לכל מיני דברים. היום כבר לא כל כך אבל זה לא עוצר אותי מלראות. ואם כן - אילו שינויים עשיתם?
אני משאירה אותם איתי! עם איזו מהמשתתפות הכי הזדהתם?
איימי!!
והיילי כפרעליה. ולא נעים לי לומר בקול אז אני אלחש אבל יש משהו ברנה |בורחת רחוק רחוק| ממי סלדתם?
כל בנות הבית הנוכחיות!! ורייצל בראשן!! נניח ותהיה תוכנית כזו בארץ - הייתם הולכים?
כן מי לדעתכם ראוי להנחות אותה?
לא יודעת

עינתי9

New member
תשובה

אם יש כוונה לעשות תוכנית כזו בארץ הייתי רוצה לראות את שלומית תמיר כמנחה או אחד מתלמידיה הפסיכותרפיסטים- ואם לא, זה יהיה צריך להיות מישהו עם המון חוכמת חיים, לא מפורסם ובלי בולשיט - אחרת זו תהיה תוכנית לגמרי אחרת

למעלה