שאלה לי אליכם..

שאלה לי אליכם..

מה שמו של השחקן שמשחק את ג´ס ולמה הוא כלכך מוכר לי?! זכור לי שהוא שיחק בעוד סדרה.. רק בתפקיד רגוע... הרבה יותר רגוע

S.tal

New member
גם לי הוא היה מוכר!

והוא ממש דומה לילד הזה ששיחק בתוכנית שנדמה לי קראו לה המין השני... אני ממש ממש לא בטוחה.. אבל הוא פשוט הזכיר אותו...

אכן הוא מהסדרה "המין השני"

הייתי כמעט בטוחה בזה... אבל עכשיו בדקתי וזה נכון! קוראים לו Milo Ventimiglia או בתרגום חופשי מיילו ונטימיגליה (למי שמתעקשת לנסות לקרוא את זה) הוא שיחק במין השני (ונראה שם הרבה יותר טוף) מצורפת תמונה שלו... וואי, המלהקים בגילמור יודעים את מי לבחור.. רורי טריסטן.. ג´ס, לא לשכוח את דין.. והרשימה ארוכה והמלאי עוד יותר גדול

mgirl

New member
לדעתי לא

יותר מתאים לו ככה... אגב, למה הכינוי "חסה סטייליסטית"? אני שונאת חסה...! (אל תקחי את זה אישית)!!

mgirl

New member
מה פיתום...

הוא נראה הרבה יותר טוב בבנות גילמור!

תשובות..

קודם כל חסה.. חסה זה ירק שדוגמניות אוכלות ואח"כ מקיאות 3 פעמים.. סתם חסה זה גם ביטוי לדבר לא חשוב, או לקולבית וכדומה.. (מעריצה של גיל ריבה בשטח...) אז הכינוי הרשמי היה חסה עם סטייל, אך תפוז עיוותו אותו לחסה סטייליסטית... נו שיהיה בקשר לג´ס, לא יודעת כל הפרק זה היה נראה כאילו העור פנים שלו הוא כזה כמו גבינה צהובה..(חצ´קונים מישהו?!) והשיער... וההתנהגות הכללית, המראה הקודם, החלק הנקי ה"ילד טוב ירושלים" הלם אותו בהחלט, לא הייתי מתנגדת שג´ס וטריסטן יחליפו תפקידים.. זה יהיה עוד יותר מעניין :)

mgirl

New member
טוב...

לדעתי שלא יחליף את טריסטן... על העור לא ממש הסתכלתי... אבל את השיער דווקא הרבה יותר אהבתי ככה... לא מתאים לו ילד טוב ירושליים (וגם לא ילד טוב סטארס-הולו)

למעלה