שאלה לי אליכם

• פותח הנושא morw
  • פורסם בתאריך

morw

New member
שאלה לי אליכם

איך אני יכולה להפוך את הכניסה למסנג´ר לכניסה רק עם סיסמא? חוץ מזה, האם שני משתמשים על אותו מחשב יכולים להשתמש במסנג´ר עם סיסמאות שונות? תודה מראש וחג ש-ק-ט לכולנו. אמן!!!

כמובן שאפשר

איזה מסנג´ר? של מיקרוספאם או של יאהו? צריך להגיד לו שלא ישמור סיסמא, ושלא יכנס אוטומאטית לחשבון. אצלי בעבודה יש 4 אנשים שמתשמשים באותו מחשב עם מסנג´ר, כל אחד עם חשבונו הפרטי. דרך אגב, אם יש לך סודות, תמיד אפשר לפרוץ לך את הסיסמא, תלוי כמה מתוחכם ה"אויב" שלך. אז תחשוב פעמיים.

morw

New member
המסנג´ר הוא של msn

בבקשה תגיד לי איך ליצור מס´ משתמשים על אותו מסנג´ר ואל תדאג האויב לא חכם עד כדי כך... תודה!

ריבוי משתמשים באותו מחשב...

פשוט תסמני בכלים==>אפשרויות- בתוך הכרטיסיה ´פרטיות´ ותסמני V בשתי התיבות למטה. כפי שמוסבר כאן.

טוב.. הלינק לא ממוקד...

פשוט תעשי חיפוש של "הגדרת מספר משתמשי הודעות מיידיות באותו מחשב" בתיבת החיפוש בלינק הנ"ל

morw

New member
עשיתי את זה וזה לא עזר.

עדיין נכנסתי למסנג´ר בלי סיסמא (זה נכנס אוטומטית עם החיבור לאינטרנט).

תבדקי בכלים==>אפשרויות....

בכרטיסיה העדפות, אם התיבה הפעל תכנית זו עם הפעלת windows, הורידי ממנה את ה-V. בכרטיסיה חשבונות- מחקי את מה שרשום שם (הusername והסיסמא) בכרטיסיה פרטיות סמני V בכל 3 התיבות. תלחצי OK, הוא יגיד לך שזה יכנס לתוקף בפעם הבאה, תסגרי את התוכנה <את התוכנה ולא רק את החלון> מצד ימין למטה-->יציאה, ואז כנסי שוב, שהוא חבקש יוזר וסיסמא רשמי לו, אך אל תסמני את התיבה זכור סיסמא.... אין מצב שזה לא עובד... ניסיתי עכשיו במיקי הפרטי שלי- ועובד יופי..

morw

New member
תודה ../images/Emo8.gif

את ממש נסיכה

למעלה