תבדקי בכלים==>אפשרויות....
בכרטיסיה העדפות, אם התיבה הפעל תכנית זו עם הפעלת windows, הורידי ממנה את ה-V. בכרטיסיה חשבונות- מחקי את מה שרשום שם (הusername והסיסמא) בכרטיסיה פרטיות סמני V בכל 3 התיבות. תלחצי OK, הוא יגיד לך שזה יכנס לתוקף בפעם הבאה, תסגרי את התוכנה <את התוכנה ולא רק את החלון> מצד ימין למטה-->יציאה, ואז כנסי שוב, שהוא חבקש יוזר וסיסמא רשמי לו, אך אל תסמני את התיבה זכור סיסמא.... אין מצב שזה לא עובד... ניסיתי עכשיו במיקי הפרטי שלי- ועובד יופי..