שאלה לי אליכם...

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
שאלה לי אליכם...

קיבלתי היום מכתב שאומר כי עברתי את שלב המיון הראשוני של העתודה האקדמית, וכי הנני רשאי להרשם למוסדות ולמקצועות הבאים: מדעי המחשב, אדריכלות והנדסת חשמל ואלק´. בעדיפות השניה ביקשתי הנדסת תוכנה (בבראודה ובן גוריון), והופתעתי לראות שהם אינם מאשרים לי להירשם למקצוע זה. הוא נחשב ליותר יוקרתי ממדעי המחשב? אני יודע שמבחינת הנושאים שני המקצועות כמעט זהים, אלא שהציונים הדרושים למדעי המחשב יותר גבוהים... אם זה נכון, למה לא מאשרים לי הנדסת תוכנה? ועוד דבר - אפשרו לי להירשם לאדריכלות. מבחני המיון נערכים בשבוע הבא (טכניון), ואני הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי להרשם אליהם. התקשרתי למדור מידע של הטכניון, ומי שענתה לי אמרה שאין לי מה לברר בכלל עד שלא קיבלתי אישור מהצבא. עכשיו, משקיבלתי את האישור המיוחל - מהם השלבים שעליי לבצע כדי להספיק להרשם בזמן לבחינה? ד"א, יש בכלל בצבא ביקוש לאדריכלים? נראה לי די תמוה כל העניין הזה, ועוד זה שהם אישרו לי להרשם ללימודים האלה...
wiz

dror989

New member
מה הפסיכומטרי שלך, אם אפשר לשאול?

גם אני ביקשתי למדעי המחשב ועדיין לא קיבלתי תשובה..

wiz

New member
650...

חרא של ציון, אבל אין לי כוח/זמן לעשות עוד אחד... בכל מקרה, זה שהם אשרו לי לא אומר שאני אתקבל. שום דבר לא בטוח
... ושאלה נוספת לכל מי שלומד אדריכלות, או מכיר כאלה שלומדים: מה בדיוק יש בבחינת המיון? אפשר להתכונן לזה איכשהו? wiz

דניאל17

New member
אז ככה...

מבחן אחד שתי שאלות (דוגמא שניתני בחוברת ההרשמה) האחת זה לתאר עצם שמוצד לפניך בכל דרך אפשרית והשנייה זה לבחור שניים מתוך ארבעה נושאים ביניהם: אם תרצו אין זו אגדה, מתקן לפתיחה או סגירה, אולם אירועים ועוד אחד שאני לא זוכרת וגם לתארם בדרך גרפית כלשהי. מעבר לזה צריך תיק עבודות ולעבור את הריאיון שאישי.

wiz

New member
תודה רבה על ההתיחסות ../images/Emo13.gif !

ועוד שאלה... למה הכוונה "תיק עבודות" ? אני לא לומד גרפיקה, והקשר שלי לכל התחום הזה כיום שואף לאפס... יש לי כישרון לציור ולגרפיקה (אני מקווה שאני לא נשמע יהיר מדי או משהו
), אבל אני לא לומד את המקצועות האלו בביצפר. אין לי שום "תיק עבודות", וגם לא ידעתי שצריך אחד ע"מ להתקבל... מה אני עושה? ובקשר לראיון - על מה מדברים שם? הם גם קוטלים עתודאים לעתיד כמו בבן גוריון
? wiz

למעלה