שאלה לי אליכם

y 1 6

New member
שאלה לי אליכם

כולכם ידעתם מההתחלה לאיזה ארץ אתם נוסעים? אני מדברת לגבי אלו שלא היגרו לשם אלא נסעו מעבודה של אחד ההורים לשהות של כמה שנים.. תודה מראש ירדן:)

y 1 6

New member
אני אנסה להיות ברורה יותר..

אני מניחה שחלקכם בחו"ל בגלל עבודה של ההורים.. משהו כמו שליחות לכמה שנים ואז חוזרים לארץ..שאלתי היא..האם ידעת מההתחלה לאיזה ארץ ישבצו אתכם?כלומר איפה תגורו והכל לפי מקום העבודה? מקווה שהסברתי יותר טוב..שוב תודה:)

AnnabeI Lee

New member
מההתחלה של מה? כשאומרים

"עוברים", זה בדרך כלל השלב הראשון, ואם אחרי המעבר את לא יודעת באיזו ארץ את, אז זו בעיה. אני בספק שזה נפוץ שאומרים "אתם הולכים לעבור, אבל נגיד לכם לאן מאוחר יותר".

Anuerysm

New member
מה זאת אומרת?

את חושבת שאנחנו פשוט עולים על המטוס ונותנים לגורל להחליט?

Anuerysm

New member
אבל אפשר לבקש מהמוכר

"כרטיס חד כיווני בבקשה" "לאן?" "תפתיע אותי."

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo26.gif

Clerk: What can I do for you? Joey: I need a ticket. Clerk: To where? Joey: It doesn't matter as long as it's fully refundable. Clerk: You have to pick a destination. Joey: You pick it. Clerk: No, you. Joey: Ok, uh...Milwaukee. Clerk: Well, that's boring. Joey: Ok. Paris, then. Give me a ticket to Paris. Clerk: Ooh, love it. We have a special this week. Joey: Great. Perfect. Just print that up.​

אולי זה זניח...

אבל תצטרך ממש להיות על המשמר.. הטייס ירצה להודיע לך מתי נותחים ב..... ומה השעה המקומית שם, ואולי גם מה מזג האוויר ב...... אולי תשב ליד מישהו שמאוד ירצה לדעת מי אתה ומה מעשיך ב.... נראה לי שיותר פשוט לקנות כרטיס אינטרייל ולעלות על רכבות בלי שאתה רואה לאן הן נוסעות. ולקוות שאתה לא הולך במעגלים :)

ציקהלה

New member
רגע ברכבות לא אומרים שמגעים

לתחנה X? או Y? במקום YX? או שזה זכר ונקבה באותו אחד כבר?

הרלבן

New member
לאא נוו מה נסגר,

אל תהיו קשי קליטה, היא מתכוונת למשל אם אמרו לכם "נוסעים עוד חצי שנה לשליחות בארגנטינה" או שאמרו לכם "אנחנו רוצים לנסוע לשליחות, וזה סופי. רק אנחנו עוד לא החלטנו לאן" ברור?! XXD

הרלבן

New member
לא!! בהתחלה...

אמא חשבה על מקסיקו סיטי. אבל מזוהם שם מדי >_> אז לקחנו אוסטרליה. ואז ראינו את נזיוילנד
והתאהבנו. ואנחנו כאן [:

למעלה