אני מניחה שחלקכם בחו"ל בגלל עבודה של ההורים.. משהו כמו שליחות לכמה שנים ואז חוזרים לארץ..שאלתי היא..האם ידעת מההתחלה לאיזה ארץ ישבצו אתכם?כלומר איפה תגורו והכל לפי מקום העבודה? מקווה שהסברתי יותר טוב..שוב תודה
"עוברים", זה בדרך כלל השלב הראשון, ואם אחרי המעבר את לא יודעת באיזו ארץ את, אז זו בעיה. אני בספק שזה נפוץ שאומרים "אתם הולכים לעבור, אבל נגיד לכם לאן מאוחר יותר".
Clerk: What can I do for you? Joey: I need a ticket. Clerk: To where? Joey: It doesn't matter as long as it's fully refundable. Clerk: You have to pick a destination. Joey: You pick it. Clerk: No, you. Joey: Ok, uh...Milwaukee. Clerk: Well, that's boring. Joey: Ok. Paris, then. Give me a ticket to Paris. Clerk: Ooh, love it. We have a special this week. Joey: Great. Perfect. Just print that up.
אבל תצטרך ממש להיות על המשמר.. הטייס ירצה להודיע לך מתי נותחים ב..... ומה השעה המקומית שם, ואולי גם מה מזג האוויר ב...... אולי תשב ליד מישהו שמאוד ירצה לדעת מי אתה ומה מעשיך ב.... נראה לי שיותר פשוט לקנות כרטיס אינטרייל ולעלות על רכבות בלי שאתה רואה לאן הן נוסעות. ולקוות שאתה לא הולך במעגלים
אל תהיו קשי קליטה, היא מתכוונת למשל אם אמרו לכם "נוסעים עוד חצי שנה לשליחות בארגנטינה" או שאמרו לכם "אנחנו רוצים לנסוע לשליחות, וזה סופי. רק אנחנו עוד לא החלטנו לאן" ברור?! XXD