שאלה לי אליכם...

Crazy Rc

New member
שאלה לי אליכם...

להורים שלי יש דייהו נובירה אבא שלי מת על דייהו מעניין אותי למה כולם שונאים את הרכב הזה? אני אישית לא מת עליו גם...אבל אני רואה ממש שנאה כלפי הרכב מאנשי הפורום למה זה?? מה הוא עשה לכם רע? :)

© DrorZi

New member
בגדול מאוד :

הוא לא נותן תמורה אפילו עבור חצי מהמחיר שלו. הוא לא בטוח לא נוח ואפילו לא אמין.
דרור זי.

cyber2200

New member
אני אישית חושב

שהנושא קצת גמר את הפוטנציאל שלו בפורום הזה...

Crazy Rc

New member
חלק נכון...

הוא באמת יקררר (97 אלף??), מוגזם. בטוח...לא יודע, לא יצא לי לעבור איתו תאונה, אבל יש לו רק כרית אוויר אחת. נוח? הוא דווקא דיי נוח (דגם 1\2002). האמינות שלו דווקא גבוהה, אבא שלי מת עליו משום מה, היה לנו 3 שנים אחד כזה ועכשיו הוא קנה עוד אחד יותר חדש פשוט. אבל מה כן? הוא התעכזב מהקטע של הדלק הוא היה אמור להיות מאוד חסכוני בקטע הזה ובסוף משהו לא בסדר והוא לא צורך דלק כמו שהוא אמור...

© DrorZi

New member
מה אתה מגדיר נח ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

לפי הידע שלי האוטו מכוייל סופר רך כך שפגעים רצינים בכביש גומרים מהלך מתלה ומתחילים להשתמש בסחוס שבגב כבולם זעזועים (אבל איפה יש בארץ כבישים שגומרים מתלים..)
דרור זי.

ran levi

New member
כרית אויר אחת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

אין יותר מה להוסיף

Alfa156 GTA

New member
תחשוב ככה

עזוב מה האוטו נותן, אמינות תמורה וכו´...שהוא לא. תחשוב כל 3 סוסות שלו זה כמו 1 של יפני,גרמני,איטלקי וכו´... יש ? אם תרצה פעם ואילו קצת להינות מנהיגה לא רק להגיע ממקום למקום תבין מה למה כולנו שונאים את הרכב (חברה הנ"ל)...אם אבא שלך שאוהב את הרכב הזה, פשוט לא מעניין אותו אותם הדברים שאותנו כן. כגון:תאוצה,מהירות סופית,יציבות,נוחות,אמינות,מחיר במכירה,.......ויש עוד... יש ?

Crazy Rc

New member
לא הבנתי

את הקטע עם הכוחות סוס. אני אישית גם מעדיף אוטו עם רגש, אני לא מת על הרכב הזה, אבל עוד פחות משנה רישיון? אני אקח מה שיש :) לרכב יש תאוצה טובה, זה לא רכב ספורט אבל הוא לא מתבייש בתאוצה שלו. מהירות סופית...לא נראה לי שזה מגיע רחוק :) מחיר במכירה??? מה אני אגיד לך?? שטויות! האחרונה שהייתה לנו ירד לה ב3 שנים אולי 10 אלף, מקסימווום.

Alfa156 GTA

New member
מעטים האנשים כמו אביך

שאוהבים את הרכב הזה, אולי פשוט מצאתם את הבן אדם הזה ואם מכרתם מחירון אז כל הכבוד, בקשר לאמינות נראה לך שהרכב אמין, אחרי 3 שנים (מהחברה) אתה לא יכול לדעת את זה, גם יונדאי וקיא מחזיקות 3 שנים, אחרי שהמשפחה שלך קטפה הסוכריות הגיע תורו של זה שקנה את הרכב לטעום את הנזק. תאוצה ? מה ? הקטע של הכוחות סוס ? לא מובן איך בקוריאה בודקים כ"ס אבל כל כל אוטו בעולם אם אותו ההספק ותבין שהסוסים אצלך ישנים. Alfa156 GTA שניהנה להקדים את התרופה למכה, תבין הכל אחרי הרשיון וקצת נסיון.

Crazy Rc

New member
חחח ../images/Emo6.gif

עכשיו הבנתי אותך :) כנראה אני באמת אבין למה אתם חושבים ככה רק כשאני אנהג בו נראה לי שאם כולם אומרים את זה, זה כנראה נכון :)

© DrorZi

New member
ועל זה נאמר

אם זה נראה כמו ברווז מגעגע כמו ברווז ומתנהג כמו ברווז אז זה בטח ברווז
דרור זי, שתמיד אומר את זה באנגלית אבל שיעשע אותי לתרגם את זה.

sronis

New member
אבא שלך מת על דייהו??

שיבושם לו... באמת שלא שמעתי עוד על בנאדם שמגדיר את עצמו כאחד שאוהב מכוניות כמו אלו שדייהו מייצרת. אני מבין אחד שאוהב אלפא וקונה סובארו, אבל לאהוב דייהו?? לנובירה יש רק חסרונות מול שאר הרכבים בקבוצתה. בחיים לא הייתי משקיע את כספי בכזאת מכונית שלא עבר זמנה - הזמן שלה פשוט אף פעם לא הגיע. רוני

למעלה