שאלה לי אליכם

ברררר

New member
שאלה לי אליכם

אני מתחילה לשדר שבוע הבא בבית ספר שלי איזה שיר כדאי לי לשים של מארון בתוכנית הראשונה? כל אחד שיתן הצעה א-ח-ת תודה :)

SuperKeren

New member
בר../images/Emo99.gif

קודם סוג של ברוכה השבה כזה
. ואחר כך, אמממ זה ממש תלוי. אם את רוצה משהו פופולארי וזה, אז את יודעת: או SWBL או TL. שהם הכי מוכרים (וטחונים
). אם בא לך לחדש להם את האוזניים ולנסות לחשוף אותם הייתי הולכת על שירים מנצחים כאלה שאי אפשר לטעות בהם. אני הייתי שמה שירים כמו Take What You Want, Ragdoll, Through With You, Sweetest Goodbye, Shiver, Tangled אבל בגלל שזה רדיו ביצפר, הם בטוח יתלהבו (הרוב) יותר משירים כמו Live Again שאדם עשה עם היינג יאנג טווינס או הרד ט'ם סיי עם קנייה ווסט. אישית, לא הייתי מתפשרת על הטעם המוזיקאלי שלי בשביל לרצות כמה פאקצות או ערסים
. בתור שדרנית רדיו הייתי שמה חומרים שנראים לי מבטיחים וקליטים. גם לשימור הפופ הבית ספרי שבו הרדיו בדרך כלל דוגל וגם לקידום מוזיקה איכותית שאני אוהבת
. אז בעצם הבחירה היא שלך, תלוי מה את אוהבת. תבחרי שירים שגורמים לך לזוז ושעושים לך נעים מבפנים

העכביש2

New member
היש ספק בכלל?

Maroon 5 - She Will Be Loved מתאים לכל אוירה וחג!!! וגם : this love יהיה מצויין

Gali4697

New member
אבל..

כולם מכירים את השירים האלה ולא כולם מכירים את שאר השירים, שהם גם יפים^^ אז לחשוף שירים אחרים יותר כדאיP: בקשר לאיזה שיר.. לא יודעתXD [אמ אתה מזכיר לי סגנון כתיבה של איזה מישהו
זה סתם לא קשור><]

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifבגלל שכולם מכירים זה טוב..

זו הרי שידור ראשון,דונט פורגט

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifאמ../images/Emo12.gif

הייתי הולכת על סיקרט
לא הרבה מכירים אותו, והוא גם לא טחון
או שתשימי שיר אחר שלא יצא כסינגל, ואנשים לא מכירים.. משהו קצבי או משהו
אבל סיקרט זאת אחלה בחירה

ברררר

New member
ההתחלה שלו בעייתית אבל...

יש הרבה זמן שקט... זאת הפסקה קצרה [חצי שעה!] ואני רוצה שהזמן שהוקצב ינוצל

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifצודקת..

אבל גם ניצ צודקת זה אחד השירים הכי יפים של מארון אם לא הכי יפה.לפי דעתי.

למעלה