שאלה לי אליכם.

balcony

New member
שאלה לי אליכם.

אני כותבת ביומן רגיל כבר כמה שנים טובות (מגיל 10). אם אני מתחילה יומן וירטואלי, יהיה רצוי להעתיק חלק מהיומן הרגיל שלי לוירטואלי? סתם שאלה תיאורטית, כיוון שכרגע איני יודעת אם אני מסוגלת לכתוב בפתיחות מלאה מול כל העולם. תודה, Balcony
(מתגייסת עוד 39 יום) נ.ב. מזל טוב על הפורום החדש!

מממ... ../images/Emo62.gif

הכל תלוי במה שאת מרגישה. אם את מרגישה שאת מוכנה להיפתח מול הרשת בחוויות ובסודות האישיים שלך, לכי על זה. אם את מעדיפה להישאר אנונימית ולהימנע מחשיפה מהסוג הזה, תוותרי על הרעיון. אני לא חושבת שחוץ מההחלטה האישית שלך, מישהו יכול לעזור. בסופו של דבר, את היחידה שקובעת

o_mer

New member
לדעתי לא תזיק הקדמה

אני לא כתבתי כמה שנים טובות, אלא שתי מחברות, לפני שבניתי את אהמ.נו, והיה לי מאוד חשוב דוקא להזכיר את המחברות, וכן לקחתי קטעים מתוכן ושמתי באתר. אמנם כחלקים מדברים אחרים, ולא ממש מילה במילה, אבל זה עזר לדעתי להבין את הרעיון. ואותי.

איה@

New member
balcony - ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

וווווואו אני לא מכירה הרבה אנשים שכותבים יומן מגיל 10...... ממש יומן? כל יום? - ספרי. אני בדיעה של עומר, לכתוב כמה שיותר אמיתי ובצורה כנה. בראש ובראשונה בשביל עצמך - ורק אחרי בשביל כולם, לדעתי זה מה שהופך בלוג למוצלח. ואם את מהססת "לכתוב בפתיחות מול כל העולם" כדברייך, כבר אמרתי זאת, זה כל הכיף באינטרנט, כי את לא חייבת לכתוב בשמך האמיתי, אלא בשם וירטואלי שתבחרי. מחכה כבר לראות את הבלוג שלך, אני בטוחה שיהיה מענין. בהצלחה עם הגיוס - נספור יחד איתך את הימים
ונלווה אותך לאורך כל השרות.
איה.

למעלה