שאלה לי אליכם

meow26

New member
שאלה לי אליכם

שלום לכולם, כמו הרבה הודעות שעברו בפורום הזה, גם אני מעיינת מהצד בשרשורים כאן וחושבת שאתם נותנים עצות טובות יחד עם הומור
יש לי שאלה שאני כבר לפחות חודש מתלבטת אם להעלות אותה על כתב והחלטתי לעשות את זה סוף סוף. אולי זה יעשה לי קצת סדר במחשבות (אמן
) אני אתחיל בשאלה מקדימה לפני כן : מתי מפסיקים לשחק במשחקים של מעוניין/לא מעוניין? לא הגיוני שאצפה ממישהו בן 28-29 להיות בוגר מספיק בשביל להגיד לי שהוא מעוניין?

magenta73

New member
את מוכנה לנמק, לפרט ולהסביר?

תודה. אי אפשר לענות לך ככה... ובגדול... פעם, התווכחתי עם אבא שלי... במהלך הוויכוח אמרתי לו, בונה, אתה בן 5. הוא נעלב, ואמר 5? 5? אני בן שלוש!!!! ויותר בגדול, אל תצפי ממשהו לעשות משהו שאת לא יכולה לעשות...

meow26

New member
אנמק, אפרט ואסביר ../images/Emo13.gif

קודם אתאר את הסיטואציה... אנחנו עובדים באותה מחלקה וכן יוצא לנו לעבוד מדי פעם יחד על פרוייקטים. אני התחלתי לעבוד במקום זה אחריו והתחברתי עם הרבה מהאנשים במחלקה שלי, הוא לעומת זאת מיודד רק עם מספר מאד מצומצם, אולם איכשהו הצלחתי לחדור למעגל הזה ואנחנו משוחחים. מה הבעיתיות כאן? בד"כ אני פותחת בשיחה איתו ואנחנו מפלרטטים ואז יכולים לעבור כמה ימים בהם לא נדבר בכלל עד שהוא פתאום מחליט לשוחח. ואז שוב ננהל שיחות ושוב לא נדבר וכך הלאה (מגוחך, אני יודעת...) הרבה פעמים קשה לו לנהל איתי שיחה (לא מסתכל לי בעיניים או מחפש דברים לעשות תוך כדי להיראות יותר אדיש), למרות שאין לו בעיה לשוחח עם בנות אחרות (אין הרבה כאלה...) אבל אני תופסת אותו מסתכל עליי כשהוא חושב שאני לא רואה ולפתע חבריו היחידים שלו כן מנסים להתחבר איתי ואולי זו תחושת פארנויה שלי, אבל אני מרגישה שמדי פעם הם מדברים עליי או בוחנים אותי. אני חייבת לציין שהוא ממש לא הטעם שלי מבחינה חיצונית. גם רב החברים שלי מהעבודה לא מחבבים אותו באופן מיוחד כי הוא קצת מתנשא ומתבודד עם חבריו המצומצמים, אך כמו שציינתי אני כן הצלחתי לשבור את המעגל הזה ומשום מה משהו בו תופס אותי. מה לעשות, לפעמים נמשכים לאנשים כשלא מצפים לכך.אולי כי הוא אדם ציני, שזה משהו שאני מאד אוהבת... בד"כ לא הייתה לי בעיה להתחיל עם מישהו, אבל כאן ישנה סיטואציה בה אני עובדת איתו, ועוד יותר צמוד עם חבר שלו. אף על פי שאני חושבת שהוא מעוניין, מכיוון שאני לא סגורה על זה אני לא רוצה לעשות את הצעד וסתם להביך את עצמי. אני בטוחה שיש פה דברים שנשמעים לא ברורים, כך שאם יש צורך נוסף בהסבר, אצרף אותו

meow26

New member
למה ציפיתי?

שאדם בגילו כבר יוכל גם אם לא להגיד, לפחות להראות שהוא מעוניין בלי משחקים של ילד קטן. אני כל הזמן חושבת על להציע לו לצאת. התחלתי בקטן והצעתי לו להצטרף אליי למשהו שהייתי צריכה לעשות (כדי שנוכל לדבר כמו אנשים נורמלים) והוא אמר שהוא לא יכול. כשחזרתי הוא אמר לי שבסוף רצה להצטרף, אבל כשחיפש אותי כבר נעלמתי. מתוך היכרות עם עצמי, אם לא אקבל ממנו פידבק מתאים, באיזהשהו שלב אעבור הלאה.

magenta73

New member
תשמעי

תמיד בקטע עם משהו בעבודה זה קצת בעייתי, כי את יודעת שתראי אותו בוקר שאחרי... (אחרי הסקס/אחרי הפרידה, מה שלא יהיה) ולכן זה בעייתי. ממה שנשמע לי, שניכם מפלרטטים באיזי, כי לשניכם עדיין יש דיסטנס, בגלל הקטע הזה... שניכם לא אומרים מה אתם רוצים. שניכם משחקים. לא רק הוא. אני אומרת, תמשיכי עם הקטע הנון-שלנטי, אבל בנסיון להגיע ליותר אינטימיות (וואלה, אני הולכת לתפוס משהו לאכול, אתה בא איתי ל...), אבל עד שלב מסוים. אם זה לא הולך - מצידו - כלומר - אין פידבק. תביני שלא.

meow26

New member
כן כנראה

זה מה שאיאלץ לעשות. אף על פי שניסיתי בנונשלנטיות להציע לו להצטרף אליי ל"סיבוב"
פשוט מגוחך... בוף...

mika tal

New member
מתוקה, ראשית תודה שאת משתפת.../images/Emo13.gif

אז ככה... אני בת 28 מכירה גברים בני 28, 30 , 40 כולם אבל כולם.. לא מפסיקים לשחק משחקים! ויודעת למה? כי זה חלק מהקטע.. כן כן. . השאלה היא: על איזה משחקים בדיוק את מדברת? שאת לפני הקשר? בתוך הקשר? אגלה לך סוד: ביכולתך להפסיק את המשחק!!תהיי כנה תפתחי קלפים על השולחן יישרי מבט ותאמרי: אז? מה קורה איתנו? אזהרה: יש חשש שהנער\עלם\גבר\ יכחיל\יסמיק\ יפסיק לנשום\ או יחרחר לסירוגין.. אבל את תדעי את האמת שלך.. הכי חרא זה לחיות בחוסר וודאות..

למעלה