שאלה לי אליכם..

pusher

New member
שאלה לי אליכם..

סקאלי לא ג'יל,השיער המקורי שלה אמור להיות ג'ינג'י?

בעקרון כן

אבל בפרק הפיילוט היא נצפתה בשיער חום. אבל היא ג'ינג'ית כביכול כי בפרק נשימה אחת הראו כביכול פלאשבק לילדותה והיא הייתה ג'ינג'ית.

Gilliana

New member
בפיילוט זה היה חום? לא ממש...

אבל עזבי, זה לא מה שרציתי לומר - מה שרציתי לומר הוא שב-Trust no 1 איש הצללים אומר לסקאלי שהוא יודע מה צבע השיער האמיתי שלה, משמע - הג'ינג'י הוא לא הצבע הטבעי.

pusher

New member
אבל למה שהוא יגיד לה את זה?

אויי איזה פחד!!! *צינית* הוא יגיד לי מה צבע השיער שלי!! אני משקשקתת...=\

Gilliana

New member
כדי להוכיח לה שהוא יודע עליה הכל

וכמו שאת יכולה לתאר לעצמך - הוא אמר לו עוד מספר דברים מלבד צבע השיער...

Gilliana

New member
טוב, אז יש לנו בעיה של הגדרות

משום שאני קוראת לצבע הזה בלונד דבש, (כמו שקוראים לו בלוריאל ובוולה...
)

שו בלונד דבש?

גילי מה קרה לך? זה חום כמו שרק חום יכול להיות. חום בהיר אמנם אבל הקשר בינו לבין בלונד דבש הוא כמו הקשר ביני לבין הגמל של הבדואי מרהט מוחמד אבו ג'נב. אני שולחת אותך לראות את הפיילוט שוב. (וכעונש לעצמי אני אשלח אותי לראות גם איזה פרק או שניים - הלוווווואי ויכלתי)

כי גורל אכזר מונע זאת ממני

לפני שנה החלטתי ללכת ללמוד (שמישהו יזכיר לי למה) ובעקבות כך עזבתי את הבית והשארתי את הקלטות משוש חיי מאחור אמנם שמורות ומוגנות אבל רחוקות ממני 150 ק"מ שלמים...

כן, מבינה אותך!

לצערי הרב לפני בערך שנה וחצי עברנו ליאס ומאז אני כבר לא רואה תיקים באפלה. גם אין לי קלטות,גם לא משדרים ביאס וגם כי לא הצלחתי להוריד מהאמיול. :(

Gilliana

New member
אני כבר רואה ש...

... בענייני צבעים אנחנו לא נצא ראש. קודם את רואה אצל וונטוורת' עין אחת ירוקה ואחת כחולה ועכשיו את אומרת לי שו בלונד דבש????
ומי זה מוחמד אבו ג'נב ומה הקשר שלך לגמל שלו?

יש מצב

מוחמד אבו ג'נב זה בדואי מרהט, בחור נחמד, מדי פעם גונב מכוניות ומעשן סמים אבל בגדול הוא איש טוב. ואין שום קשר ביני לבין הגמל שלו ולכן ציינתי זאת.

את האמת?

חשבתי וחשבתי וזה יכול להשתמע לשלוש פירושים שונים: 1. הצבע הוא ג'ינג'י והוא רק רוצה להראות לה שהוא יודע שהוא טבעי. 2. השיער אכן צבוע והוא יודע מה המקורי. 3. וזה לא לילדים ביננו אבל אני מניחה גילי שאת יודעת למה מתכוונים כשאומרים לבחורה איך בודקים מה הצבע הטבעי.....והמבין יבין...

Gilliana

New member
אז נשאל את מאלדר ../images/Emo8.gif

ואת רוצה להגיד לי שאיש הצללים בדק??? :-O

למעלה