שאלה לי אליכם....

6MR. NICE GUY

New member
שאלה לי אליכם....

אני משחק כדורסל בליגה... והעונה אני נתקל במצב חדש עבורי... אם בהתחלה אחרי כמה סלים שקלעתי (אני משחק קלעי- חצי פינה למרות שאני 1.88והכי גבוה בקבוצה)והעניין הוא כזה... היו לוחצים אותי קצת צמוד ואז אחרי כמה זמן היו מפסיקים. משחק אחרון כל המשחק שמרו עלי boxing one ז"א אחד שמר עלי אישית לוחצת וכל השאר איזורית... היה לי קשה לנוע כי זה הפריע למהלך ההתקפה... ועמדתי במקום לא הצלחתי לקבל כדורים... למרות שניצחנו 5 וקלעתי 15 אבל אנחנו רצים לאליפות וחבל לי שלא ניקח ואני רוצה לתרום כמה שיותר... ופשוט אחרי שקלעתי 7 נקודות רצוף לחצו אותי והיה קשה לי לקבל כדור.... אגב, המאזן שלי: 15 נק´, 6-8 ל-2, 1-4 ל-3 קרוב ל-10 ריבאונדים, 2 חסימות, 2 חטיפות 0 איבודים...
אני העונה לא הגעתי ל-20 נק´.... היה לי 13, 16, 16, 18 ועכשיו 15... זה מעצבן... אני כבר מחכה למשחק גדול שלי.... למרות שכל משחק אני נותן גם הרבה ריבאונד וגם חסימות אבל עדיין....

6MR. NICE GUY

New member
אגב,

זו פעם ראשונה שלי כאן... לא התכוונתי להתנפל ככה...
אז נעים מאוד אני אורי... אם לא אכפת לכם לעזור אני אשמח

6MR. NICE GUY

New member
אופס.... ../images/Emo52.gif השאלה היא:

יש לכם הצעות? דרכים איך להתחמק ולהשתחרר משמירה צמודה....?

בבקשה..

אם שומרים עליך אישית + שמירה איזורית אז אני מאוד ממליץ לך לעבור דרך הקו לצד השני של המגרש, יש סיכוי טוב שהשומר שלך יתקל בשחקן יריב בגלל הצפיפות בבקבוק בהגנה האיזורית, אתה גם יכול לבקש חסימות ללא כדור מחבריך לקבוצה. אם אתה נשמר צמוד בהגנה אישית באופן כללי הייתי ממליץ לך לנצל את הגובה שלך וללכת פנימה על השומר שלך. בהצלחה Alex

B-BALL

New member
להשתחרר? זאת הבעיה שלך?!

אז תגיד.... מה הקטע?! פשוט תיקח את השומר קרוב לכדור, תסחוב אותו איתך אל מתחת לסל ותצא בשיא המהירות (בקט-סל קוראים לזה:וי-קאט), אם ככה לא תקבל את הכדור אז אין לי כבר מה להגיד לך. אם קיבלת את הכדור, אז מפה כבר עניתי לך בפורום מכבי ת"א: דפוק לו קילר-קרוס אחד שיעיף אותו ליציע ולך לסל כאילו אין מחר. ואני מוסיף: אם שומרים עליכם בוקסינג וואן אז סביר מאוד להניח שכשתחדור לסל יקפצו עליך אוטומטית איזה שלושה שחקנים. במקרה כזה, לא צריכה להיות לך בעיה להוסיף אסיסט לסטטיסטיקה האישית שלך. לשחקן שעומד מתחת לסל או לשחקן שעומד על קו 3 הנקודות ומתחנן שרק תתן לו את הכדור כדי שיוכל לקבור את השלשה. מקווה שעזרתי. B-BALL

לאורי בלבד

הבנתי שאתה משחק בקבוצה אז סתם התענינתי לדעת איפה אתה משחק ובאיזה ליגה ואיזה מחוז, פשוט גם אני משחק בקבוצה כאילו לפני שנתיים עוד הייתי בקבוצה של גבעת שמואל, לאחר מכן שנה שעברה עשיתי שנה הפסקה מכדורסל והנה השנה עברתי לשחק בביתר ר"ג, אנחנו משחקים בליגה נערים במחוז תל אביב ועד עכשיו הולך לנו די טוב אם אפשר להגיד 5 ניצחונות והפסד אחד בלבד, ובהתחש בסגל השחקנים הלא מי יודע מה מרשים שיש לנו אז אנחנו קבוצה טובה. כאילו בכללי יש לנו חמישיה בינונית למדי, שמורכבת בעיקר משחקני ספסל שלא שיחקו בקבוצות אחרות. למשל אני ששיחקתי בגבעת שמואל ממוצע הדקות שלי היה 2 דקות.. חבר שלי בחמישיה שיחק במכבי ר"ג והוא לא שיחק שם שניה. עוד חבר שלי ששיחק בבית"ר ר"ג וגם שם הוא לא שיחק בקושי אז בפעם הבאה שאתה נכנס אז כנס לפה ספר קצת על עצמך.

6MR. NICE GUY

New member
אתה בטוח שאתם

במחוז תל-אביב ולא דן? אתם במחוזית? ארצית? לאומית?

לאורי !-!-!

תשמע אני מבין בליגה הזאת, ואני יודע כמעט כל פרט אפשרי. אז אנחנו כמו שאמרתי בליגה מחוזית, מחוז תל אביב ובינתים אנחנו במצב בסדר 5-6 ואל תשאל מה היה לנו משחק אחרון. הפסדנו בנקודה אבל מסתבר שהם שיתפו שתי שחקנים לידי 85 שלחנו פקס לאיגוד ויכול להיות שנקבל טכני, סתם בלאגןן לא משנה אוקצור תגיד איפה אתה משחק????

למעלה