שאלה לי אליכם

mey1235

New member
שאלה לי אליכם

עוד שבועיים הבחירות ואני חוששת שאני לא אוכל להגיע לקלפי. אני נמצאת כרגע בתקופת מבחנים. הלימודים בת"א ואני במקור מאילת. ושם גם אני אמורה להצביע, אני לא יכולה לשלם על טיסה הלוך ושוב כי זה טירוף, זה יגזול לי זמן לימוד וגם, עם כל הכבוד אני לא אשלם 300 ש"ח מינימום בשביל להגיע לקלפי ולחזור הביתה. גם אם אני אסע באוטובוס, אז זה פשוט יהיה מטורף, ועוד יותר בזבוז זמן. יש למישהו הצעה? אם אני יכולה לפנות לאנשהו ע"מ לשנות את מקום ההצבעה שלי? תודה, מיטל

trigotrigo

New member
אני חושש שתיאלצי לנסוע באוטובוס

או לטוס. השינויים בפנקס הבוחרים הותרו עד לראשית פברואר (כן, לפני חודש ושבוע). עם זאת, שווה לבדוק אם תקבלי החזר על הנסיעה הזאת, כי אאל"ט יש סעיף בחוק, המסתמך על הזכות לבחור ולהיבחר, לפיו אדם שאינו נמצא בסביבת הקלפי שלו זכאי לתחבורה עד למקום הקלפי שלו.

mey1235

New member
אני אבדוק תודה. אם לא צר לי חבר'ה

לא תהיה באפשרותי להצביע השנה, וכמו שניתן לדעת, אני מתכוונת להצביע- קדימה

bhnadav

New member
אני מנסה לחשוב,

למי את יכולה להתקשר בנושא. אני לא מוצא מספרי טלפון באתר של ועדת הבחירות המרכזית, אבל בכל מקרה היא כפופה למשרד הפנים. אז אולי תוכלי ליצור קשר עם משרד הפנים באילת או במקום מגורייך, כדי לראות מה ניתן לעשות בנושא - אם אפשר.

mey1235

New member
תודב רבה, כשפניתי למשרד הפנים

אמרו לי שאין אפשרות לאפשר לי להצביע בת"א מאחר ובתעודת זהות שלי רשום שאני תושבת אילת, מה שנכון. וכששאלתי לגבי החזרי נסיעות אמרו לי שניתן לקבל החזרי נסיעות רק אם מדובר באוטובוס וצריל להרשם מראש, בעיקר אם מדובר בנסיעה לאילת, אולם איחרתי את מועד ההרשמה, וגם עם כל הכבוד, אני לא יכולה להקדיש את כל היום בנסיעות, אני חייבת לחזור עוד באותו יום לת"א וללמוד. מה שלא יתאפשר לי בזמן של נסיעה. למה לא מארגנים טיסות? אני לא מפונקת או משהו, אבל יש אנשים (כמוני ועוד רבים כמוני) שלא יכולים לממש את זכות ההצבעה שלהם, כי הם לומדים. זה כל כך מעצבן- אני באמת מרגישה רע עם זה שלא תהיה לי אפשרות להצביע בבחירות.

למעלה