שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

מה קורה ברגע ששוחר מסיים יב' ורוצה לצאת מחיל האויר? זה אפשרי? ואם אני לא לעשות קורס [בלי פז"ם] אבל עדין להשאר בחיל האויר? מה קורה אז? תודה

shimonev

New member
זה פשוט...

אל תגיד לקורס ואחרי שיגיסו אותך ישלחו אותך לקורס בטכני על פז"ם קורס עם תורנויות,שמירות. וכל החרא מסביב תהנה...

shimonev

New member
מאיפה אני יודע???

במקרה יצא לי להכיר מלא חיילים שעשו קורס אחרי הגיוס.

shimonev

New member
כן זה אפשרי

תלך ליחידה התנדבותית. או שתשלם 5000 שקל ותיצא מחיל האוויר. ואני מכיר מקרה אחד שמישהי שהלכה למכינה אקדמית של הצבא. ואחרי שהיא פרשה מהמכינה היא התגיסה ליחידה קרבית שהיא לא התנדבותית. למה זה קרה ככה אין לי מושג כי אני לא מכיר בפרטים באופן מלא.

נס 212

New member
לתשומת ליבך..."פזמניק"

אתה חושב שאתה דופק את המערכת בכך שיצאת מחיל האוויר? להתגייס אתה חייב..... אם אתה חושב שבחיל אחר יהיה לך נחמד יותר ניראה כשיטחנו לך את הצורה בקרבי,או שתהיה פקיד חסר תועלת ותבלה 3 שנים בלי לעשות כלום זה לא כל כך כיף כמו שאתה חושב .... עוד לא התגייסת איך אתה יודע שצבא זה חרא? חשבת שאולי הגישה שלך זה מה שחרא פה? וככה כל הזמן יהיה לך חרא לא משנה איפה תהיה....

pure_as_fire

New member
למה אתה בכלל עושה צבא?

זה לא ביקורת, אני פשוט חושב שכדאי לך להתחיל מהשאלה הזו בכלל.

מה זה קשור בכלל?

אני לא ראיתי בהודעה שלו שהוא לא רוצה לעשות צבא, אני רק ראיתי שהוא לא רוצה לצאת פראייר שיעשה קורס של 3 חודשים סתם ושהוא רוצה לצאת מחיל האויר וזה בהחלט לא אומר שהוא לא רוצה צבא יש עוד חיילות אתה יודע? כנראה הטכני שטף לך את המח

למעלה