שאלה לי אליכם :]

cornilius

New member
שאלה לי אליכם :]

אחרי שהייתי פה זמן מה הבנתי את הסכנות של לעשות עגיל עם אקדח והבנתי שסדוטיאו מקצועי לא יעשה חור עפ אקדח אז למרות הכל למה עדיין עושים עגיל רגיל באוזן עם אקדח ?

shahaf224

New member
גם לי עלתה השאלה...

לפי מה שאמרו לי זה בגלל שהרבה אנשים מפחדים ממחט, וגם כי זה יותר זול מאשר לקנות ציוד חד פעמי של מחטים. המוח הישראלי אומר "יותר זול = יותר טוב", עצוב שזה כך :[

אני חייבת להגיד שאחרי...

...כמה זמן של קריאה מהצד בפורום גם אצלי עלתה השאלה... אצלי בתכנון יש שני לובים ונזם... עכשיו, כאב לא מזיז לי ובכל זאת כל עניין המחט הדאיג אותי (בעיקר בגלל תגובות של חברים טובים..) מה גם שעם אקדח יותר זול... אז אני נוטה להסכים עם שחף... אנחנו בכל זאת ישראלים...

cornilius

New member
כן אבל עם הפירסר

עושה עגיל באוזן עם אקדח ובמקומות אחרים לא בגלל כל הסיבות זה לא קצת נוגד אחד לשני ? מצד אחד הוא מסרב לחורר עם אקדח מצד שני בכל זאת הוא עושה את זה

Sweet Fantasy

New member
זה תלוי בלקוח

יש כאלה שעדיין חושבים שאקדח יותר יעיל\מהיר ויותר זול כמובן אני עשיתי את הנזם בסטודיו (ועם אקדח) והוא שאל אותו אם אני רוצה עם מחט או אקדח כמובן שאז לא ידעתי מה מי מו ועשיתי באקדח כי חשבתי שזה פחות כואב והיה יותר זול..

shahaf224

New member
|חוק וסדר|.

חוקית - מותר לחורר רק את תנוכי האוזניים עם אקדח. ובגלל זה בעיקרון פירסר אמין ומקצועי לא אמור לחורר אף איבר אחר עם אקדח.. זה שיש פירסרים שמחוררים עוד איברים כגון: אף, טראגוס, גבה, טבור וכ'ו עם אקדח זה כבר משהו לדעתי ממש לא אחראי וצריך לדווח עליהם למשרד הבריאות.

B B A

New member
תיקון

החוק מאפשר חירור התנוך רק באקדח. טוב לדעת שמומחי משרד הבריאות שומרים עלינו מפני סכנות.

JINDEVIL

New member
../images/Emo129.gif

כל עוד יש ביקוש,יעשות את זה עם אקדח. כל בן אדם אחראי על עצמו ואם את ידעת למה מחט יותר טובה מאקדח או להפך את צריכה להחליט לבד מה מתאים לך יותר...זה נורא פשוט. לדעתי האישית סטודיו שמחזיק אקדח הוא לא סטודיו מקצועי.אי לא מאמין שאפילו אם זה סטודיו ולא חנות תכשיטים,הם עושים סטריליזציה לאקדח.אז זה לא משנה אם זה סטודיו לפירסינג או חנות אחרת,זה אותו SHIT.

B B A

New member
מנצל"ש: הבדיחה לויקטור

יש מצב קלוש שהיא לא תצחיק,אבל ניחא. ולבדיחה עצמה: בחור אחד מתיישב יחד עם הקוף שלו בפאב ומזמין בירה. בעוד הוא שותה את הבירה הקוף מטייל על הבר,מציק לאנשים,גונב להם את המשקאות ולבסוף ניגש לשולחן הביליארד,לוקח כדור אחד ובולע אותו. הברמן אומר:"תגיד לי,אתה ראית מה הקוף שלך עשה עכשיו?" עונה לו הבחור:"לא. מה הוא עשה?" הברמן:"הוא בלע כדור ביליארד!" והבחור עונה:"כן,קורה לו לפעמים שהוא בולע חפצים". מגיעים הבחור והקוף שבוע אחר כך,וכרגיל הבחור שותה בירה ולידו הקוף רץ על הבר,שובר בקבוקים ולבסוף לוקח בוטנים,דוחף אותם לתחת,מוציא ובולע. הברמן שואל: "בואנה תגיד מה עובר על הקוף שלך? הוא עכשיו לקח בוטנים,דחף אותם לתחת ובלע אותם!" הבחור עונה: "כן תראה,אחרי הפעם עם הכדור ביליארד הוא קודם בודק שזה עובר לפני שהוא בולע".... סטגדש!

איזה יופי! אתה הישועה!!

אני כולי מתה משיעמום בשעות המתות של הפנימיה... מחפשת את הנחמה באינטרנט שבקושי פועל... אפילו גרמת לי לירוק על המסך :)

shahaf224

New member
צריך לפתוח לך פינה..

חח. צריך לפתוח לך פינת בדיחות בפורום

shahaf224

New member
נאפ נאפ :\

פינה פינה.. כמו שיש את ב"קישורים", את ה"מילון מונחים" ואלה, אז כזה :)

למעלה