שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

היי ממצב? רציתי לשאול האם כאשר אני עושה טסט פנימי אני צריכה לשלם על זה וכמה? ומהו מחיר טסט רגיל? תודה מראש.

blabla2a

New member
בכל מקום מחיר אחר

אצלי טסט פנימי של 10 דקות זה כמו שיעור רגיל עולה של 40 דקות וטסט פנימי בלי אגרה זה 300 שקל

gilgula

New member
התכוונת שטסט חיצוני זה 300 ש"ח

אני מקווה לפחות ..חחח..
לי טסט פנימי עלה 200 ש"ח וחיצוני 300 בטסט השני (אם תצטרכי) תשלמי 300 למורה הנהיגה + 113 ש"ח אגרה למשרד הרישוי

201002

New member
תשובה.

טסט פנימי,כמו טסט חיצוני,אין להם מחיר קבוע. זה שונה מבצפר לבצפר וממורה למורה. יש כאלה שלוקחים כסף על טסט פנימי רק אם עוברים, יש כאלה שלוקחים בכל מצב גם אם נכשלים, ויש כאלה שלא לוקחים בכלל על טסט פנימי. כנ"ל לגבי חיצוני,זה משתנה... בד"כ המחיר הוא בין 250-350 ש"ח לכל טסט (לא כולל אגרה של 113 ש"ח שמשלמים בדואר,החל מהטסט השני...) בהצלחה,מאמי!

adidas88

New member
הוא קבוע-113 ש"ח

המחירים על טסט חיצוני שונים מכיוון שמשלמים למורה (כמו שמחירי הנהיגה שונים ברחבי הארץ)

פנימי עלה לי 70, ../images/Emo110.gif

וכל חיצוני 300 למורה, ו113 אגרה (בראשון כמובן, האגרה הייתה כלולה בתיאוריה)

recoil

New member
פנימי חינם, חיצוני 300

המנהל של בית הספר הוא גם המורה שלי, אז לא היה לי טסט פנימי. אבל בכל מקרה בבית ספר הזה אין טסטים פנימיים בתשלום, יש החלפות.. המנהל מחליף את המורה אבל בלי כסף. ועברתי ראשון אז האגרה שולמה עם התאוריה אז רק 300 שקל טסט חיצוני... אבל זה משתנה ברוב בתי הספר.

הממ לי לא עלה...

זתומרת המורה שילם לזה שעשה לי אבל ממני הוא לא לקח כלום... אולי בעתיד ?! אנאערף...

BratZit

New member
אני חושבת שעבדו עליי

לטסטים שילמתי אגרה של 113.. 250 ש"ח. למורה על השכרת רכב לטסט.. וגם שילמתי על שיעור נהיגה חוץ מזה (70 ש"ח..)...... הרי לפני הטסט יש שיעור נהיגה..... גם אתם שילמתם על השיעור נהיגה לפני הטסט...(כי אף אחד לא הזכיר את זה)...

green witch

New member
בטח ששילמתי על שיעור נהיגה

לפני הטסט... ואני עוד על הטסט הראשון שילמתי 300

adidas88

New member
ממש לא עבדו עלייך

אני שילמתי 300 ש"ח להעמדת רכב כל טסט +אגרה של 113 ש"ח ושיעור עלה לי 90 ש"ח וכן, עשיתי אחד לפני הטסט

למעלה