שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

מה דעתכם על החברה הישראלית
היא פתוחה לקבל רעיונות חדשים
היא משעממת
,מרובעת
,אדישה
או אולי משוגעת וחדשנית
אשמח לתשובות ונימוקים.

d r o r y

New member
תשובה שלי:

אני חושב שהחברה הישראלית היא חברה מחורבנת ומזובלת כמו כל שאר החברות בעולם,וזאת משום שהיא מורכבת מבני אדם-שזה היצור הכי מחליא,זבל,מסריח ודפוק שנברא אי פעם. מצטער על הבוטות,אבל זה מה שאני חושב על המין האנושי,ברובו הגדול.

d r o r y

New member
כי אני שונא אנשים.

אני חושב שזה חרא של עם.מאז שאני זוכר את עצמי אני רק נפגע ומתאכזב מהמין האנושי.עם כל השינאה שלי לחיות,אני מעדיף אפילו אותן על פני בני אדם.

סלח לי..

אבל, הנה הפגיעה המליארד שלך מבת אדם ! בשתי מילים, פאקינג מפגר! לך תעשה עם עצמך משהו..הא, כן, ושוב,סליחה על הבוטות!

תגובה..

זה לא העניין של הפגיעה העצמית שלי ובכלל של כל בנאדם שיקרא את התגובה המטומטמת שלו..אלא , העניין שהבנאדם הזה כ"כ אנטיפט , כ"כ דוחה בדיבורו שלא פלא שנפגע מליון פעם מבני אדם..לפני שהוא בכלל מגיב על התרבות בארץ או בעולם שיריח קודם ת´סירחון של עצמו..כ"כ דוחים אותי אנשים כאלו..לפעמים אין להם מקום בשום חברה עליי אדמות ואנחנו מקבלים אותם רק מתוך רחמים! רוצה שהמילים והתגובות שיקבל יפגעו בו כחנית! אין לאף אחד זכות לבוא ולדבר ככה על בני אדם אבל,לי ולכל אחד שקרא את תגובותיו יש את הזכות להגיב בנוקשה ולתקוף אותו נחרצות כיוון,שאין להכליל בחיים, אף פעם,אנשים שאתה בכלל לא מכיר!

ffiendd

New member
אבל דיי, דעתו, זכותו, ../images/Emo54.gif

אדם באינטרנט. למה להתרגז, למה.

את קצת מגזימה עם התגובה שלך...

לא התעצבנת מעצם העובדה שהוא הכליל, כמדומני. אני מניחה שאת מבינה שאנשים מכלילים כל הזמן! אפילו אני, בזה הרגע- הכללתי. לדעתי התרגזת מהדיעה שלו ותקני אותי אם אני טועה. תביני. אם הוא שונא בני-אדם ונפגע מהם פעמים רבות סביר להניח שהכעס שלו נובע מאותן פעמים רבות בהן נפגע. לא צריך לכעוס בכלל זה =/ זו דעתו, וזו זכותו.

D o o S h a

New member
אתה מכיר את כל האנשים בעולם?

שזה מה שאתה אומר על כולם בכזאת הכללה? סלח לי, קצת נסחפת. לך לטיפול, לא בתור משו בציניות. באמת, גש לטיפול, אולי שם יעזרו לך להבין שהחיים לא עד כדי כך חרא, אוקי? בבני אדם יש גם תכונות חיוביות- אם לא שמת לב לכך, ונראה שלא. אז תאמין לי, שאם תסתכל על חצי הכוס המלאה, תוכל להבין שיש קצת טוב, למרות הרע. נכון, מדינה דמוקרטית, זכותך לכתוב מה שאתה רוצה, זה בסך-הכל מילים, אבל בגלל זה לא כתבתי לך תגובה פוגעת. קח לתשומת ליבך.

למעלה