שאלה לי אליכם ..

שאלה לי אליכם ..

האם יש אפשרות להביא חמוס מח"ול? יענו חמוס מסוג שאין בארץ למשל אנגורה או פנדה? ומה המחיר של החמוסים שם ? וכמה זה עולה העניין של להכניס אותם למטוס וזה ולהכניס לארץ? והאם הם צריכים תנאים מיוחדים של מחיה או ש זה לא משנה כי זה אותו ה'חמוס'?

Sweet Fantasy

New member
אני מאמינה שכן

אין לי מושג מה המחירים אבל אני יודעת שהם מגיעים מעוקרים\מסורסים והוציאו להם את בלוטות הריח, אני מאמינה שזה עולה כמו כרטיס טיסה (או לפי משקל?), אבל שוב לא יודעת
אולי לחמוס אנגורה יהיה יותר חם בקיץ אבל מעבר לזה הכל דומה.. בקשר ללהגיע לבד, לא מומלץ רק אם יש מישהו שיכול להביא אותו איתו במטוס וגם זה קצת סבל לחיה קטנה (אבל בהתחשב בזה שהיא בטח תישן כל הטיסה אולי זה לא נורא)

טוב מן הסתם

אני אשלח אותו עם מישו..וקשה לי להאמין שהוא צריך כרטיס טיסה , עדיין זאת חיה ולא בנאדם. זה כמו מטען
פשוט אני מזה רוצה תחמוס אנגורהההה... נוזל לי ריר כשאני מסתכלת עליו!

zulli

New member
יבוא חמוס

על מנת לייבא חמוס לארץ צריך רישיון ואישור ווטרינרי לא ניתן להכניס בעלי חיים לארץ ללא הנ"ל ולא ניתן להטיסם ללא אישור מיוחד גם כן.

Sweet Fantasy

New member
בחו"ל

הוא צריך לעבור חיסונים ועוד.. אני ממליצה לך לברר במשרד החלקאות..

zulli

New member
אישורים

בחו"ל - אישורים להוצאת בע"ח מארה"ב (נניח) ואישור ווטרינרי שהחיה בריאה. בארץ - אישור הכנסת בע"ח לארץ (יבוא) וכאשר בע"ח נכנס אני חושבת שצריך גם אישור ווטרינרי.

zulli

New member
כל המידע שצריך בענין ../images/Emo70.gif

מצ"ב מסמך המפרט את הוראות המדינה בעניין יבוא בע"ח - לעיונכם

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif רגע זה אומר

שאם אני רוצה לייבא חמוס הוא צריך להיות אצלי 90 ימים לפני שאני מביאה אותו לארץ?
[אין לי תכנונים לייבא חמוס למקרה שתהיתם
אני בקטע של ייבוא סוסים
במיוחד מהולנד
]
אל

../images/Emo152.gifסוסים-

"בקשה לייבוא סוסים תוגש לפחות 60 יום לפני מועד היציאה המתוכנן בכדי לאפשר ביצוע בדיקות ודרישות אחרות בארץ המוצא .."

תודה תודה תודה !! ../images/Emo13.gif

מקווה שהכל ילך בסדר טפו טפו טפו
אני מזה חולמת על החמוס הזה. רק צריכה לחפש באינטרנט אם יש מוכרים או משו כזה...
ושוב- תודה !

אווווווווווווווווווווווווף

אנלא מוצאת אנלא מוצאתתתתתתתתת ל-א- -מ-ו-צ-א-ת- ל=א= =מ=ו=צ=א=ת!!!!! הלכתי ליבכות לי

למעלה