שאלה לי אליכם...

• פותח הנושא evib
  • פורסם בתאריך

evib

New member
שאלה לי אליכם...

היום גיליתי שחלו שינויים בלוח ההופעות ביום הסטודנט שלנו (חיפה) ושבמקום הדג נחש מביאים לנו את משינה (
) והשאלה שלי היא כזו: אתם יודעים אם הם בכל זאת מתכוונים להופיע גם בבאר שבע
(ואם כן, אתם חושבים שאני אוכל להשיג איתם הסעה לשם בשביל לראות את בני דודיו של יובל
) (אגב, אני מרשה לכם לענות לי רק על השאלה הראשונה למי שלא הבין שהשניה הייתה בצחוק... משעשע משהו... )

0mroosh

New member
אז ככה:

בב"ש הולכים להופיע: שוטי הנבואה מוקי משינה עברי לידר ובמת יוצאי באר שבע:יהודיתרביץ , אביתר ומאיר בנאי. ואת מוזמנת להתארח כאן בב"ש אצלנו! כיף. --- ד"א יום הסטודנט בת"א היה מעולה!!!! זהו.
לילה טוב.

evib

New member
אממ...

אפשר לשכנע את "במת יוצאי באר שבע" באמת לצאת מבאר שבע ולהגיע אליי????? שיתחלפו עם משינה שמגיעים גם אלינו... תגידו להם- אתם יותר קרובים... טוב?????
[חיוך יפה ומתחנחן.... ומתחנן גם אם תרצו...]

0mroosh

New member
אני אמסור.

אבל תגיעי לכאן אני בטוח שזה יהיה שווה את זה.

evib

New member
מבחינתי בכיף...

אבל צריך בשביל זה רכב שלא בטוח שיהיה לי...

0mroosh

New member
חוץ מזה שלא מפספסים את שלושתם יחד!

גם יהודית, גם אביתר וגם מאיר.

evib

New member
גם אני חושבת..

והאמת שזה עבד לי עד היום מצויין... לא פספסתי שום דבר לא של מאיר ולא של אביתר כמעט אף פעם... וגם כשפספסתי השגתי הקלטה (מה שלא קורה הרבה) אבל הפעם יש לי תחושה שמשהו יתפקשש לי משום מה... בגלל זה מראש ביקשתי צילומים והסרטה של ההופעה הזו (מה שתמיד טוב שיש גם אם הייתי נוסעת...) זהו, אני ממש אשתדל לא לפספס (גם אם זה אומר נסיעה של שעתיים וחצי לפחות לכל כיוון, וזה מה שזה אומר כי אני מחדרה) ואם אני אפספס אני ממש מקווה שיהיו אנשים נחמדים שיתעדו לי כל שניה וימסרו להם את אהבתי במקומי...
שבת שלום וסופ"ש נפלא...

0mroosh

New member
אולי נוכל למסור את אהבתך..

אישית אפילו! זה תלוי בדברים מספר. וזו הולכת להיות הפקה רצינית, כך ששווה לא לפספס.

למעלה