שאלה לי אליכם...

who is this

New member
שאלה לי אליכם...

לפני מספר ימים היתה לי שיחלה עם אחותי, ובין היתר דיברנו עם הסזון ועל אוניית אלטלנה.. עכשיו, היא סיפרהלי שעל התותח שירה על האלטלנה ישב יצחק רבין, סיפרתי זאת לחברי והם לא האמינו לי, שאלנטו את המורה להיסטוריה והוא לא ידע לתת תשובה האם זה נכון.. האם תוכלו לעזור לי?? נ.ב אני יודע שזה לא קשור כל כך, אבל זה חשוב לי.. תודה מראש!!!

pembencipolisi

New member
דוד בן גוריון פקד על יצחק רבין ו...

יצחק רבין פקד על מפעיל התותח... בתכנית ששודרה בשעה 1:20 בלילה זמן מה לאחר רצח יצחק רבין, נראה אותו מפעיל תותח שלטענתו היה בית"רי עולה מדרום אפריקה, אומר: "חונכתי למלא פקודות"... בן גוריון נואש מהמשא ומתן עם בגין, היכן שהוא, ובגין עלה על אלטלנה ובן גוריון ראה בהפגזת האוניה הזדמנות להפטר מבגין... כבר אז הפכה מדינת ישראל למדינת משטרע אז אין להתפלא על מעללי ממשלת הגרוש השולטת בה כיום.

טוב אז כמה עובדות וקצת שונות...

בגדול מה שאמרת פמבנ...(או מה שלא כתוב שם, לא בכוונה להעליב אני פשוט לא מצליח) הוא נכון אבל כמה דברים: יצחק רבין התנדב, היורה היה באמת בית"רי מדרום אפריקה שהיה אז תחת פיקודו של יצחק רבין ומילא פקודות (על אף שהיו לבילתי חוקיות בעליל- דבר שלא היה קיים אז) ובקשר למשפט הסיכום שלך אני חושב שאם בן גוריון היה יודע מה עושים היום אם הישובים הוא היה מתהפך בקברו בן גוריון לא היה עושה דבר כזה להפך עוד פיגוע הוא היה מקים עוד ישוב... (ואני לא מחסידיו של בן גוריון או כפי שכינה אותו מורי ורבי מנחם בגין- "הדיקטטור הגדול והטיפש הקטן",משפט שבמשך שנים אני לא יודע עדיין אם אני מסכים איתו או לא...) בברכת תל-חי וארץ ישראל השלמה יאיר קלויר

למעלה