שאלה לי אליכם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
שאלה לי אליכם

שאתם מדברים עם חברים ויש לכם הומור שחור איך הם מקבלים את זה? או שאין לכם?

SEARCHALL

New member
הומור שחור

הומור שחור לא מתאים לכל אחד, וגם לא לכל סיטואציה, כך שתלוי למי מספרים, ובאיזה מצב. בדר"כ הומור שחור לא מתקבל בשמחה, וכדאי לחשוב פעמיים לפני.

מצחיק או לא מצחיק

לטעמי, המבחן האמיתי לגבי הומור טמון בשאלה, האם הדבר שנאמר מצחיק או לא. אם תחשבו על זה, החיים מזמנים לנו כל כך הרבה סיטואציות "שחורות"... אפשר לבחור לצחוק או לבכות. האפשרות הראשונה עדיפה - לא?

nypx

New member
זה לא שזה מצחיק או לא

הכי מצחיק שפעם קרה לי קטע אמיתי לגמריי: התקשרה אלי כנראה סוכנת או סוכן לא זוכר ואומר לי :שלום אני מחברה זאת וזאת אישתך בבית? אמרתי לו שלא אז הוא אמר לי :טוב דיברתי עם אישתך לפני יומיים אמרתי לו :כן והא אמר לי היא אמרה לי לדבר איתך אני:באמת אתה בטוח? סוכן:כן זה בקשר לביטוח (או משהו אחר לא זוכר) אני:לפני יומיים ,לא יכול להיות אתה טועה סוכן :לא אני בטוח והיא אמרה לי שאני אדבר איתך פה כבר העלה לי את הסעיף הבחור ואמרתי לו שאם הוא דיבר איתה אז אני ממש יעשה את העיסקה כי יש לו כוחות שכנוע וכוחות על טבעיים ושאלתי אותו אם היה לה נוח לדבר איתו ואם לא איכפת לו אז שימסור לה דש ,ואמרתי לו שירשום את הכתובת החדשה שלה ושאנחנו מחכים לה לצהריים לאחר כמה שניות של שקט נשמע קול של ניתוק אני לא יודע אם הבחור התעלף אבל ממש לא איכפת לי לפעמים שואלים אותי שאלות ויש אנשים שלא יודעים מה הסטטוס שלי אבל בכל מקרה חוקרים אז ככה אני זורק להם מין הערה שהם נשארים המומים גם לחברים מידי פעם אני זורק את זה יש כאלו שצוחקים ויש כאלו שנבוכים רק לי זה כבר רגיל לפעמים מתקשרים אליי ושואלים:... בבית? ובא לי לענות להם אבל אני מתאפק

מען חדש

עדיין בענייני "אם זה לא היה עצוב, זה יכול היה להיות מאוד מצחיק" (או להיפך). כאשר סבי ז''ל עבר לעולם יפה יותר, שלחו אליו הביתה מכתב מבית החולים, עם דרישה לתשלום. עבור מה? "החזקת גופה בקירור", נכתב שם.

btuv

New member
משתמשת הרבה

ולא בשביל להצחיק מישהו, אלא בדיוק כמו שאמרה אלכסנדרה, זה או לצחוק או לבכות. אני מעדיפה "לצחוק" בעצמי ואחרים, שימצאו דרך להתמודד. מי שמכיר אותי משתף פעולה היטב ואחרים לפעמים בולעים בקושי. ובכל זאת לאחרונה שמתי לב שהתמתנתי קצת, מרחמת לפעמים על אנשים שאני יודעת שלא יודעים איך "לאכול" את זה. ואם כבר זה הנושא, סיפור מהימים האחרונים. התקשרתי לאכסניית נוער למסור פרטי כרטיס אשראי עבור הזמנה לפסח. [ לאחר אישור הפרטים שאלה הגברת בצד השני של קו: שני מבוגרים וכמה ילדים? עניתי: לא, מבוגר אחד וארבעה ילדים היא בלי להתבלבל: אה, עוד יותר טוב... אני: דווקא לא ממש היא: זה בסדר, הצטרפת למועדון אני: גם את במועדון? היא: כן כאן כבר לא יכולתי להתאפק ואמרתי: אני במועדון כי בעלי מת, מה אצלך? היא, בלי להתבלבל: אה, בעלי דווקא לא, אבל הייתי מוכנה להרוג אותו. האמת צחקתי, כבר מזמן אף אחד לא שיתף אתי פעולה עד כדי כך...

nypx

New member
האמת שהיה לי קטע

בבת מצווה ואמרתי משהו אבל לילדים ופתאום תפסתי את עצמי מזל שאף אחד לא שמע לפעמים אני אומר את זה בלי כוונה לפגוע כי אני חי את זה אחרת יותר קל לדבר ולצחוק אם מישהו שקרה לו אותו מקרה והוא באותו מצב אני חושב שהצחוק על זה משחרר הרבה מתח ולפעמים אומרים לי נו תהיה רציני ולא מבינים שהצחוק הזה זאת הרצינות שלי מין סוג של התמודדות מהצד השני של העניין

offe

New member
לילה טוב

כאשר מטלפנים בקשר לסקר כלשהו או שעלינו בהגרלה או כל שאלה טפשית אחרת ומבקשים לדבר עם בעלי, אני עונה: מצטערת הוא כרגע בשמיים. ומתי יחזור? עונה שחושבת שהוא בכלל לא יחזור. כנראה בהתחלה לא הבינו שהוא נמצא בשמיים. אתמול טרי מהתנור - התקשר מישהו ואמר אנחנו עושים סקר על גברים כך וכך. אפשר לדבר עם איזשהו גבר בבית, אמרתי שהוא כרגע איננו בבית, ומתי יחזור, אמרתי בעוד כמה ימים, אחר כך הצטערתי, הייתי צריכה לומר שהוא ישן - אולי בודקים אם אני לבד וזה די מסוכן. בפעם הבאה אשפר את תשובותיי. לילה טוב וחלומות נעימים.

למעלה