שאלה לי אליכם

Gunz N Rozes

New member
שאלה לי אליכם

אני לא הכי מכיר את לד זפלין.. אני מכיר בערך 10 שירים שלהם, גם זה בקושי. מה שרציתי לשאול אתכם הוא כזה : בהנחה שאני אוהב את פינקפלויד, שרוף על המוזיקה שלהם, ואני מתכוון לפסיכודלית יותר כמו WISH YOU WERE HERE, DARK SIDE OF THE MOON, ETC. , יש לי מה לחפש אצל זפלין? יש להם מוזיקה כזו? שקטה יותר אני מתכוון.. ולא כבדה עם יותר מדיי דיסטורשן. אם כן אני אשמח לשמוע איזה שירים/אלבומים אתם מציעים לי... טנקס יום טוב.

buffa

New member
לא ממש הבנתי איך פ"פ קשורים לעניין

אבל באופן כללי לד זפלין היא להקה שיש לה מה להציע, והרבה מה להציע. "כבדה מידי" זה נורא סויבייקטיבי. מה שכבד מידי בשבילך עשוי להיות לא כבד מידי עבורי, או עבור אדם אחר ולהפך. לכן המלצתי לך היא: אלבומים: led zeppelin IV house of the holy physical graffiti ואלבום ההופעה how the west was won שירים: achilles last stand (שלפי הגדרתך אולי יהיה 'כבד מידי' אבל הוא אחד השירים היותר טובים של זפלין אז תנסה לפני שתחליט) stairwat to heaven (אבל הוא מופיע ממילא באלבום זפלין 4) babe i'm gonna leave you Communication Breakdown Kashmir whole lotta love

catch 2 2

New member
כמו buffa-מה הקשר

חוץ מאותה תקופה -הן להקות כל כך שונות... אני באתי דווקא מהכיוון ההופך- לד לפינק והתחברתי בלי שום קשר.. גיוון הוא שם המשחק, ולעצם השאלה ,יש להם שירים "שקטים" כמו שלפינק יש שירים "כבדים" אז כך שזה באמת תלוי בנקודת המבט האישית

למעלה